TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Quant Service Sweden AB

Till Quant Service Sweden AB söker vi på TNG nu en controller / business controller.

Har du har en hög analytisk förmåga och ett intresse av att arbeta nära affärsverksamheten? Då kan du vara den controller vi söker till Quant. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av business controlling och trivs i en roll med möjligheter att påverka och utvecklas.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En nyckelroll inom Quant där du får följa upp och analysera verksamheterna i Skandinavien. 

Quant är den globala ledaren inom industriellt underhåll som på kort tid mött stora framgångar. Under de senaste tre åren har de förvärvat två betydelsefulla kunder och sitter i förhandlingar med ännu fler. En av anledningarna till Quants lyckade frammarsch kan vara att företaget kommer från Sverige – svenska företag rankas nämligen högt för sina svenska värderingar.

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd på Quant erbjuds du en roll där du får möjlighet att utvecklas samt får en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär controlling för hela Skandinavien och rapportering sker till företagets Controlling Manager för Skandinavien. Eftersom ditt främsta ansvarsområde är controlling för anläggningen i Ludvika ingår resande i tjänsten ett par dagar i veckan. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda IT-kunskaper, framförallt Excel, samt erfarenhet av att arbeta i större affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsekonomi.

Du har ett personligt driv och är självgående. Vidare drivs du av utvecklings- och förbättringsarbete och är duktig på att strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i grupper och har lätt för att kommunicera och etablera relationer.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb