TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Renova AB i Göteborg

Gillar du att följ upp ekonomi och nyckeltal? Har du erfarenhet från produktionsverksamhet och förbättringsledning?

Här får du bidra med din specialistkompetens och dagligen arbeta med ekonomi, uppföljning och nyckeltal. Vi erbjuder dig en roll med personalansvar där ditt fokus ligger på att analysera verksamhetens resultat samt förbättringsledning.

Du kommer att stötta affärsområdet att fatta bättre beslut med hjälp av analys, ekonomi-, och produktionsnyckeltal samt beslutsunderlag. Vi söker dig som på ett enkelt och tydligt sätt genom siffror kan ta fram förslag som bidrar till förändring i verksamheten. Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle! Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.

Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är ny på Renova vilket innebär spännande möjligheter för rätt person. Medarbetarna i gruppen som du kommer att leda, består av två förbättringsledare, ett administrativt affärsstöd, ett administrativt driftstöd och en ekonom. Du rapporterar till Affärsområdeschef inom tilldelning. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet, där samarbetsförmåga är viktigt. 

Renova tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga drogtester under anställningen.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning. Meriterande är om du tidigare har arbetat leanorienterat samt med förbättringsledning inom den offentlig verksamheten. Du trivs med att utmana organisationen i deras befintliga arbetssätt och har inga problem med att ställa krav. Vidare har du en god systemförståelse och förmåga att snabbt sätta sig in i affärs- och verksamhetssystem. Då rollen innebär kommunikation inom affärsområdet är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Vidare ser vi även att du är  flexibel och anpassningsbar, för att lätt kunna hantera förändringar och nya förutsättningar.

Vi ser också att du har:


Vår ledarfilosofi är att...
Chefer på Renova kommunicerar rakt och tydligt, involverar, lyssnar och visar tillit samt utvecklar och ser vars och ens potential. Vi är föredömen och lever som vi lär. Chefer på Renova räknar med att medarbetare kan och vill ta ansvar.

Alla lediga jobb