TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till teknikföretag i Göteborg!

Är du analytisk och brinner för ekonomi? Nu söker vi en Controller till ett expansivt marinföretag, centralt i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet som Controller och vill utvecklas ytterligare inom området? Nu söker vi en Controller som arbetar i projektform, för omgående start till kund! I denna roll arbetar du nära projektledare och bidrar med ett ekonomiskt perspektiv i form av bland annat kostnadskontroller och budgetansvar. Ta chansen och bidra med optimering och lönsamhet i en organisation med stort hållbarhetsfokus!

Vi tillämpar ett löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten innebär ett spännande arbete i ett internationellt och expansivt företag. Du erbjuds en roll som spindeln i nätet i olika projekt där du får användning för din förmåga att tänka strategiskt, din noggrannhet och din analytiska förmåga. Din roll fyller en viktigt funktion för genomförandet och genomdrivandet av projekt och du får en roll med många kontaktytor!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbete på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafik. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Därmed kommer även intervjuer hållas på engelska.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställt av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns efter sex månader goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomikandidatexamen eller motsvarande och vill utvecklas inom ekonomi. Det är en fördel om du har erfarenhet av rollen som Project Controller, men det går också bra om du haft en liknande roll, exempelvis Business Controller. Då engelska är koncernspråket och företaget verkar internationellt är det ett krav att du behärskar engelska på en professionell nivå, i båda tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har  erfarenhet av att jobba i SAP Business One och med redovisningsprinciper.

Som person är du analytisk med en god förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med samarbete i arbetet och att vara drivande samtidigt som du sköter ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete.

Alla lediga jobb