TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till teknikföretag i Stockholm

Nu söker vi en Controller till ett stort teknikföretag i Stockholm! Är du en erfaren ekonom som är ute efter nytt jobb? Sök här!

Har du erfarenhet av controlling och redovisning? Är du passionerad och brinner för ekonomisk analys? Vill du jobba på ett bolag som bidrar till en mer hållbar framtid? Nu söker vi en Controller till vår kund i södra Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen erbjuds du en utmanande tjänst på ett internationellt bolag med öppet och vänligt klimat. Företagskulturen präglas av att hjälpa varandra att utveckla såväl sig själva som processerna för att skapa värde för företagets kunder. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Controller ingår att supportera bolagets organisation. Du stödjer och leder verksamhetsansvariga i finansiella ärenden och utvecklar deras ekonomiska processer. Du leder forecastarbetet för verksamheten samt analyserar och säkrar boksluten för dem samt kommunicerar och driver förbättringar utifrån det. Du är en del av ekonomiavdelningen som präglas av samarbete och stöttning.

Denna tjänst är ett längre konsultuppdrag på 1,5-2 år vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

 

För tjänsten som Controller söker vi dig som:

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX som ERP system.

Alla lediga jobb