TNG
CRM och leads specialist till TNG i Stockholm

CRM och leads specialist till TNG i Stockholm

Nu söker vi en CRM och lead specialist till TNG:s marknadsteam i Stockholm som ska vidareutveckla och lyfta vår kundbearbetning!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-07
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Catarina Lennartsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Nu söker vi en CRM och lead specialist till TNG:s marknadsteam i Stockholm som ska vidareutveckla och lyfta vår kundbearbetning!

Nu söker vi dig som vill vidareutveckla och lyfta TNG:s digitala kundkommunikation och marketing automation-aktiviteter till nästa nivå. På TNG är vi specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning, och vi jobbar dagligen med att optimera kund- och användarupplevelsen och höja kundnöjdheten. Hos oss är du med och bidrar till en hållbar arbetsmarknad och din kompetens står alltid i fokus, inte din bakgrund, ålder, kön eller namn. När vår nuvarande lead specialist ska börja studera letar vi efter dig som vill axla, men också vidareutveckla, rollen. Passar det dig? Bra! Sök jobbet fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som CRM och lead specialist blir du en viktig del i bolagets fortsatta framgångsresa och du kommer att vara en nyckelperson inom TNG:s digitala sälj- och marknadsavdelning. Din uppgift blir att öka engagemanget kring våra erbjudanden och skapa individanpassade sälj- och marknadsföringsaktiviteter som ger resultat, och bidrar till högre kundnöjdhet och fler affärer.

På TNG tror vi på en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram för att nå resultat. Vi drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, erfarenheter och bakgrunder är sådant som för oss framåt. Du kommer till ett företag med erfarna ledare och engagerade och kompetenta kollegor som förstår vikten av att bra digital marknadsföring och riktad försäljning genererar affärer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt fokus kommer vara att bearbeta kunder via vårt CRM och MA-system (Upsales) i nära relation med sälj och ledning, men även annat inom försäljning, marknadsföring och kommunikation. Det innebär bland annat:

 • Du utför, optimerar, följer upp och rapporterar löpande kring våra lead demand aktiviteter och riktade kampanjer.
 • Bygga slingor och mallar, uppdatera malltexter och ansvara för listhantering. 
 • Sätta urval, logik och kommunikationsaktiviteter i vårt Marketing Automation-verktyg.
 • Ansvarig för CRM systemet internt, inklusive utbildning, integrationer, buggtestning och bygga rapporter.  
 • Via data och analys från vår lead demand process rådgör du med säljorganisationen kring kommande aktiviteter.  
 • Ansvarar för och kvalitetssäkrar databasen. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i vårt marknads- och digitala säljteam, som är en central och viktig del på TNG. Utöver att jobba med TNG kommer du också jobba med andra varumärken som TNG Tech, TNG IT Digital, Ada Digital och Tengai. Du rapporterar till vår marknadschef (CMXO) och har kollegor som aktivt jobbar med content och analys för att löpande förbättra vår kommunikation.

TNG värdesätter en balans i livet för alla sina anställda, arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete, och stor frihet under stort personligt ansvar gäller för alla.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 För att lyckas som CRM och leads specialist hos oss behöver du:

 • Ha god analytisk förmåga, förstå data och ha lätt att se samband, eftersom arbetar med stora informationsflöden.
 • Vara initiativrik och brinna för att se resultat, då du kommer jobba med förbättringsarbete, tydliga deadlines och mål.
 • Vara tekniskt kreativ och metodisk, samt få saker att hända då du är spindel i nätet  och ska knyta ihop alla aktiviteter. 
 • Ha jobbat med sälj i någon form, marketing automation och CRM-system.
 • Vara självgående men även jobba mycket bra i grupp. Du kommer att ha många interna och externa kontaktytor, men även arbeta självständigt. 
 • Ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska då du kommer bearbeta svenska texter och mallar löpande.

Extra plus är om du har erfarenhet av SEO, Google Analytics och behärskar Excel väl.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. TNG totalt är ett bolag på ca 400 medarbetare och vi erbjuder dig en plats på vårt kontor i Stockholm. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-07
Catarina Lennartsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15