TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dansk / norsk kundtjänst till bolag i Stockholm

Är du en administratör med god förståelse för kundservice? Kunskaper i norska eller danska? Då är detta jobb för dig - sök här!

Till en kund i norra Stockholm söker vi en ny medarbetare inom dansk- eller norsktalande kundservice. Är du en riktig serviceperson som dessutom har förmåga att hålla en god struktur när det kommer till administration? Har du dessutom kunskaper i norska eller danska? Då kan detta vara något för dig! Här får du möjlighet att axla ett stort kundansvar där du verkligen kan göra skillnad för att skapa nöjda och långsiktiga kundrelationer. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Att jobba inom kundtjänst hos vår kund innebär att du är med på kundresan - från start till mål - där du är en viktig kugge för att skapa en bra upplevelse för kunden. Du kommer att vara ansvarig för ett antal kunder vilket betyder att du får jobba med service på ett kvalitativt sätt. 

Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Vi på TNG är måna om våra betydelsefulla medarbetare och därför tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning. Som konsult omfattas du av kollektivavtal och dess delar som anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver detta erbjuder vi även förmåner som friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare inom kundtjänst kommer du att vara en del av ett team med högsta mål att leverera kundservice i toppklass. Du kommer ha ett antal kunder som du ansvarar för, vilket betyder att du kommer ha möjlighet att bygga långsiktiga relationer.

Under en vanlig arbetsvecka kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har kontor strax norr om Stockholm och du kommer vara en del av ett team på ca tio peresoner. Du kommer att tillhöra en del där ni axlar ärenden som rör de danska och norska kunderna. 

Arbetstiderna är mellan 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet. Start sker gärna så snart som möjligt. Konsultuppdraget är på 6 mån med möjlighet till förlängning/överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb