TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Data Engineer/ETL utvecklare till Aller Media

Vill du vara med och bygga upp världens vassaste analysteam? Aller Media söker en Data Engineer/ETL utvecklare

Aller Media är en mediebyrå som står redo att bli mer datadrivna. Vi har en spännande resa framför oss och bygger nu en organisation för framtiden, du får här ett unikt tillfälle att vara med från start. Här kommer du som Data Engineer få vara med och bygga upp en ny dataplattform som kommer utgöra en förutsättning för att utveckla varumärken som ELLE, BAAM och Residence.

Hos oss får du jobba mot en tydlig vision – att göra Sveriges kvinnors liv rikare.

VI ERBJUDER DIG

Centralt kontor
Centralt kontor
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Data Engineer hos Aller Media kommer du tillsammans med Data Lead ha det yttersta ansvaret att bygga vår framtida Data lake samt säkerställa att den utvecklas på ett sätt som kan möta kommande utmaningar. Detta innebär att du kommer:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer arbeta i analysteamet som består av fem nyfikna, motiverade och kunniga kollegor. Teamet är självstyrande under en väldigt modern och stark ledare. Du ges stort mandat samtidigt som du får det stöd du behöver för att komma in i arbetet och i organisationen.

Analysteamets arbete stöttar hela bolaget och du får stora kontaktytor såväl på våra svenska kontor (i Stockholm och Malmö) som nordiskt på våra systerbolag inom koncernen Aller Holding. Du kommer bland annat jobba nära en Data Visualization Expert och Data Lead. Det kommer även finnas experthjälp att tillgå från Aller Medias systerbolag i Norge som gjort en liknande resa.

MER OM DIG

På Aller Media möter du en organisation i förändring. Vi ser gärna att du jobbat med data i ett bolag som har användaren/kunden i fokus och att du har ett genuint intresse av att skapa värde som kan bidra till affären i stort.
Du kommer in hos oss i vår mest spännande tid eftersom vi står inför uppbyggnaden av en ny Data Lake vilket du tillsammans med Data Lead kommer att driva. Vi ser därför framför oss en person med många egna idéer. Du har en bra förståelse för hela ETL processen. Vidare ser vi att du har ett holistiskt tänk och förmåga att hela tiden koppla data till att skapa värde.

Här finns det stor möjlighet att påverka hur vi ska bygga plattformen, ett krav är att du har erfarenhet av Cloud Data Warehousing; till exempel BigQuery, RedShift, Snowflake eller Azure. Vidare är du expert inom SQL och har goda kunskaper i något objektorienterat programmeringsspråk såsom Python, Scala eller Java, samt erfarenhet av att arbeta med API:er och Web Services.

Rollen är affärsnära med många kontaktytor varför vi gärna ser en person som är trygg i att kommunicera data och analys på ett enkelt sätt på svenska eller engelska.

Alla lediga jobb