TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Deltids roll på Fitness24Seven i Luleå Centrum

Vill du jobba med service och kombinera det med hälsa och träning?Sök till Fitness24Seven i Luleå centrum redan idag!

Älskar du kundkontakt, trivs med eget ansvar och tycker att hälsa och träning är en viktig del av livet? Perfekt! Nu söker Fitnes24Seven en Gymvärd/Site Responsible till gymanläggningen i Luleå centrum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen i Luleå centrum kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa står i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängliga, välkomnande och prisvänliga för alla! 

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på gymanläggningen i Luleå centrum. Det innebär bland annat att:

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under arbetspassen på vardagar, mån - torsdag 14:00 - 18:30, kommer du att jobba tillsammans med platsansvarig på anläggningen. Varannan vecka på fredag 12:15 - 18:15 och varannan lördag 09:15 - 16:15, kommer du dock att arbeta ensam på anläggningen.

Tänkt start är omgående och du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb