TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Deltidsuppdrag som administratör!

Är du ute efter ett extrajobb i Örebro? Då kan du vara den administratör vi söker!

Vi på TNG ser nu ett ökat behov av konsulter på deltid till våra kunder i Örebro län. Vi söker dig som vill arbeta deltid och har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat under eget ansvar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och meriterande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag, företag och bransch, vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannasektorn, rekryterar och bemannar inom ex ekonomi, lön, kundtjänst, administration, teknik, logistik, marknad och HR. Möjligheterna är många! 

Som administratör kan följande arbetsuppgifter förekomma: 

- Svara på frågor via mail och telefon.

- Sköta kontorsservice som ex inköp, lokaler, posthantering, arkivering. 

- Orderhantering, leverantörsreskontra  & kundreskontra. 

- Löpande administration av vissa IT-system och kommunikationskanaler.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragets längd och omfattning varierar utifrån kundens önskemål. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kunder. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en bred profil som vill utöka din erfarenhet och söker ett extrajobb. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och att ge service till kunder samt kollegor internt. Du är noggrann, strukturerad och prestigelös.

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb