TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Design Evaluation Engineer till Coherent

Vill du arbeta med med test- och mätteknik inom halvledartillverkning? Coherent söker nu en Design Evaluation Engineer. Sök idag!

Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i ett teknikinnovativt bolag med många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass. Hos oss på Coherent får du arbeta i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar. Låter det intressant? Bra! Då kan du vara den Design utvärderingsingenjör / Design Evaluation Engineer vi söker till Coherent i Järfälla. Här bidrar du med din kompetens inom test- och mätteknik där ditt fokus blir att testa, mäta och återrapportera hur komponenterna presterar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. 

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Design utvärderingsingenjör / Design Evaluation Engineer på Coherent ansvarar du för att testa och utvärdera komponenternas prestanda för att stödja designoptimering och verifieringsprocessen för nya produkter. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen tillhör du avdelningen för arean test- och designteamet som idag består av total 10 engagerade, erfarna och kompetenta kollegor. Förutom dina kollegor på avdelningen har du också har flera kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad kandidat- eller masterexamen inom elektronikkonstruktion. Du har förmodligen en teknisk kompetens inom området test- och mättekniker (T&M), kanske för halvledar- och/eller optoelektroniska enheter. 

Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken och drivs av att förbättra och utveckla. Du är noggrann i ditt arbeta och kan hantera fin mekanik. Du är van att självständigt och strävar efter att uppnå goda resultat med hög kvalitet men är också prestigelös varpå du kan ställa frågor och ta till dig ny kunskap. För att lyckas tror vi också att du har en god kommunikativ förmåga och skapar god samarbeten.

Alla lediga jobb