TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Development Engineer till II-VI (f.d. Finsar)

II-VI (f.d. Finisar) söker en utvecklingsingenjör till teamet Komponentutveckling

Vill du arbeta i ett dynamisk, snabbväxande och världsledande företag inom optisk kommunikation och sensorer? Vi utvecklar och tillverkar avancerade optoelektriska integrerade kretsar (halvledarlasrar och modulatorer) för datahastighet på 100-tals Gbit/s. Har du tidigare erfarenhet av design och utveckling av optiska komponenter? Som utvecklingsingenjör hos oss på II-VI (two-six, f.d. Finisar) får du möjlighet att arbeta på ett företag med hela tillverknings- och utvecklingskedjan, från halvledarsubstrat till färdigtestad slutprodukt. Välkommen till ett företag med unik teknisk kompetens, trevliga och engagerade kollegor och stark och positiv framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI (f.d. Finisar´s) praxis är att alltid behandla varje medarbetare som en ansvarig person, där vi tillsammans utvecklar en anda av lagarbete i syfte att uppnå ett gemensamt mål. Vi erbjuder dig en viktig roll som verkar på en framtidsinriktad och global marknad. I vårat kunskapsintensiva R&D team, bestående av ingenjörer och tekniska doktorer, kommer du att jobba med erfarna och engagerade kollegor i en internationell, högteknologisk miljö, där tekniken ligger i framkant.  

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar med flera, parallella utvecklingsprojekt som ställer höga krav på att uttrycka algoritmer, automatisering och styrning av testsystem i form av mjukvara. Viktigt är också förmågan till kunskapsöverföring samt att utveckla och upprätthålla interna och externa kontakter. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har master- eller doktorsexamen i teknik eller naturvetenskap med inriktning mjukvaruutveckling, optoelektronik, elektronik eller fysik. Du har gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling i ett objektorienterat programmeringsspråk, och är duktig på programmering med programmeringsspråken ex. C#, C++ eller Java. Du har kunskaper inom design av algoritmer och optisk kommunikation / halvledare. Vidare kräver rollen att du har en relevant matematisk påbyggnad i exempelvis MatLab, JMP eller Phyton. Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift.

För att bli framgångsrik i rollen måste du vara ansvarstagande, ha ett stort eget driv och god initiativförmåga. Du är van vid att jobba i komplexa projekt, arbetar systematiskt och mot uppsatta mål. Du är kvalitetsmedveten, kreativ och nytänkande och hittar lösningar både inom-och utanför de traditionella tillvägagångssätten. För att trivas bör du även vara intresserad av utvecklingsfrågor, omvärldsbevakning av det senaste inom ny teknik och innovation. Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att nätverka och skapa goda relationer. 

 

Alla lediga jobb