TNG
Digital Growth Manager till ToFindOut i Stockholm

Digital Growth Manager till ToFindOut i Stockholm

Om du dras till ständig förändring, digital marknad och analys vill vi ha dig som Digital Growth Manager till ToFindOut.

Arbetsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Johanna Hellman
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Om du dras till ständig förändring, digital marknad och analys vill vi ha dig som Digital Growth Manager till ToFindOut.

Vill du skapa ständigt förbättrade kundinsikter genom riktad smart marknadskommunikation? Bra! Som Digital Growth Manager hos oss får du en unik möjlighet att göra Marketing Automation på riktigt. Vi har precis satt grunden med plattformar och verktyg – nu har vi det roligaste kvar! Här blir du en nyckelperson för vår totala digitalisering av kommunikation till affär. Du kan vänta dig en bred roll inom marknad som spänner över operativ implementering av Markering Automation-flöden såväl som kringliggande digitala projekt, utveckling av ny hemsida, löpande analys i Google Analytics och skapande av nya säljkanaler.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

ToFindOut har varit med och drivit utvecklingen i sin egen bransch med en vision om att vi tillsammans skapar säkrare arbetsplatser för alla. Här finns en hög mognad och kunskap kring digital marknadsföring men också som en förutsättning i vår affär. Hos oss kommer du till ett nytänkande team och organisation med stort fokus på kvalitet och utveckling. På ToFindOut kommer du få:

  • En unik möjlighet att driva marketing automation skarpt och live!
  • Chansen att driva spännande projekt inom digital marknad som utveckling av ny hemsida; dynamisk och anpassad till MA
  • Bidra till branschutveckling och öka kund- och kandidatförståelse genom modern teknik, innovation och analys
  • En bred roll inom digital marknad med stort ansvar och att sätta tonen och prägel för vår framtid
  • En organisation med högt till tak där dina idéer värderas och tas tillvara på
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du jobba med B2B-affären med syfte att generera leads genom uppvärmning genom marketing automation. Du kan vänta dig en bred roll inom digital marknadsföring där du får möjlighet att se resultat. Du kommer bland annat:

  • Modernisera befintlig content och utveckla nytt för fortsatt implementering och boost i vårt MA.
  • Agera kravställare mot leverantörer kring utveckling av vår nya hemsida, dataflöden och integrationer
  • Äga och underhålla digitala plattformar för marknadsautomation och CRM
  • Följa upp och sammanställa statistik genom Google Analytics från marknadsaktiviteter och för optimering av kampanjer
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av navet i organisationen med daglig kontakt med kundansvariga och researchers som har kontakt med kunderna. Utöver interna relationer jobbar du kontinuerligt med våra externa leverantörer av CRM, andra verktyg och byråer. I din roll rapporterar du direkt till VD och du har ytterligare en kollega inom marknad som jobbar med omvärldsanalys och textcontent. Hos oss på ToFindOut värdesätter vi balans i livet och arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete – i kombination med frihet under personligt ansvar. Vi sitter i finfina lokaler i centrala Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi tror att du precis som vi har en naturlig nyfikenhet och driv av att utveckla och digital marknadsföring. Du har en bakgrund inom marknadsföring och ett stort intresse för att genomföra Marketing Automation på riktigt. För att lyckas med detta bör du ha ett tekniskt intresse och förståelsen för samband mellan olika system och digitala miljöer. Vi vill ha dig med ett prestigelöst förhållningssätt och en "can do"-attityd då vi vet att den här resan stundtals kommer vara utmanade. Vi tror att du har erfarenhet av att driva olika digitala projekt och är van att jobba med många intressenter och deltagare.

Vill du vara med på vår resa? Vi tar emot dig med öppna armar!

ToFindOut

ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och tillhandahåller företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Företaget tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder under full sekretess.

Arbetsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Johanna Hellman
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Räkna ut avståndet till jobbet

Barnhusgatan 3