TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital Marketing Specialist till Fitness24Seven

Är du Fitness24Sevens nya Digitala Marknadsförare till huvudkontoret i Lund?

Nu söker vi dig som vill jobba med online marknadsföring på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund. Du är en doer som kan traditionella digitala kanaler men som också är nyfiken på nya format, appar och digitala lösningar för att dra trafik som konverterar och generera nya kunder. Låter det som du? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Fitness24Sevens centralt placerade huvudkontor i Lund så får du vara en del av en verksamhet med högt tempo omgiven av kollegor med energi och driv där din expertis kommer att vara högt uppskattad. Företaget växer och rekryterar nu ytterligare en nyckelperson till marknadsavdelningen. 

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Gratis träning
Gratis träning

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Digital Marknadsförare på Fitness24Seven så tillhör du marknadsavdelningen som består av 8 personer. Du rapporterar till Sales & Marketing Director. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund. 

VEM ÄR DU?

Främst så ser vi att denna rollen kommer att agera i ett interface mellan marknad och IT avdelningen och vi ser att du har en kompetens som gör att du trivs med detta.
Du är noggrann och strukturerad och tummar aldrig på kvaliteten eller punktligheten. Vi tror att du är social, vågar ta för dig och ställer frågor när du kör fast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Alla lediga jobb