TNG
Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Nu har vi intressant roll för dig som brinner för digital marknadsföring

Uppdragsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pär Johansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Nu har vi intressant roll för dig som brinner för digital marknadsföring

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och operativ roll med fokus på digitala kanaler? Bra. Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en marknadsförare till framgångsrika Arbesko i Kumla. Du får en fri, viktig och varierande roll där du är drivande i företagets resa från traditionell annonsmarknadsföring till digital varumärkeskommunikation.

Tjänsten är initialt ett längre konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Du blir utbildad av Lianatech i CMS och verktyg, dvs. ingen förkunskap krävs.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Digitalisera Arbeskos marknadsföring där optimering av varumärkets digitalnärvaro sker i verktyg från https://www.lianatech.se/
  • Ansvarig projektledare för införande av ny digitalplattform från Liana vilket innefattar PR, CMS, Mail, E-handel, PIM samt Inbound marketing
  • I samråd med ledning och reklambyrå sätta contentplaner för implementation av budskapsstrategier via annonsering, SEO, re marketing och sociala medier.
  • Skrivande avsett för egna kanaler, kund eller media; pressmeddelande, blogginlägg, artiklar, produkttexter, nyhetsbrev, samarbetsmail, soc. media-posts mm
  • Löpande hantering av all marknadsföring via hemsida, e-postutskick, och sociala medier inklusive strategisk planering och analys
  • Koordinering/projektledning/samordning av taktisk marknadskommunikation
  • Löpande originalarbeten i Adobe Illustrator samt Adobe Photoshop
  • Eventkoordinator för mässor, kundevents och interna säljmöten
  • I samråd med marknadschefen utvärdera effekten av beslutade marknadsinsatser
  • Stötta säljorganisationen och hjälpa till att driva tillväxt via företagets partners
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till chefen för Produkt och Marknad. Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom såväl Arbesko som med marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med reklambyrå och andra partners.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom det digitala området samt erfarenhet av B2B och/eller B2C. Tidigare erfarenhet från byrå är meriterande.


Som person är du kommunikativ. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare ser du och tar vara på affärsmöjligheter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer och använder detta för att uppnå mål. Du är innovativ och trivs med att kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll.

Arbesko

Arbesko

Arbesko är, sedan den 3 april 2017, en del av koncernen Bergman & Beving. Arbesko drivs som ett starkt, självständigt produktbolag och har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskomakare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter cirka 200 miljoner per år. Tillverkningen sker i Sveriges största skofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – som samtidigt är en av Europas modernaste! Vi är Sveriges mest kända varumärke inom yrkesskor och har försäljning både i och utanför Norden.

Läs mer på www.arbesko.se

Uppdragsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-19
Pär Johansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Järsjögatan 2, Kumla