TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Nu har vi intressant roll för dig som brinner för digital marknadsföring

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och operativ roll med fokus på digitala kanaler? Bra. Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en marknadsförare till framgångsrika Arbesko i Kumla. Du får en fri, viktig och varierande roll där du är drivande i företagets resa från traditionell annonsmarknadsföring till digital varumärkeskommunikation.

Tjänsten är initialt ett längre konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Du blir utbildad av Lianatech i CMS och verktyg, dvs. ingen förkunskap krävs.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till chefen för Produkt och Marknad. Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom såväl Arbesko som med marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med reklambyrå och andra partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom det digitala området samt erfarenhet av B2B och/eller B2C. Tidigare erfarenhet från byrå är meriterande.


Som person är du kommunikativ. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare ser du och tar vara på affärsmöjligheter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer och använder detta för att uppnå mål. Du är innovativ och trivs med att kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb