TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital Talent Agent till Ada

Rekrytera morgondagens digitala talanger som Talent Agent hos Ada Digital!

Vill du jobba som rekryterare / researcher av digital kompetens? Är du den där digitala personen som vågar tänka annorlunda för att nå ut till nya kandidater på nya plattformar? På Ada Digital vet vi att positiv energi och glädje är två viktiga komponenter när man arbetar med utmanande projekt. Vi lär oss dagligen av varandra och ser fram emot att ta del av dina tankar och idéer. Upplever du dig som en öppen person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vill ha med oss i teamet.

Ada Digital rekryterar digitala talanger, specialister och ledare till flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital, vi ser fram emot att dela denna spännande resa med dig!

VI ERBJUDER DIG

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Agent är du navet på hela Ada Digital! Dina arbetsuppgifter omfattar:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett härligt team om 8 personer. Vi sitter på våning 11, centralt i Stockholm (nära T-centralen). Vi huserar med vårt moderbolag TNG. Vi sitter i kontorslandskap och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi.

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Alla lediga jobb