TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digitaliseringssamordnare till Upplands-Bro Kommun

Nu söker Upplands-Bro Kommun en samordnare inom IT och digitalisering till kontoret i Kungsängen i Stockholm. Sök idag!

Trivs du att arbeta i en roll som ligger i gränslandet mellan verksamhet och teknik med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig. Upplands-Bro Kommun söker nu dig som vill vara med och bygga upp deras digitaliseringshubb i Kungsängen i Stockholm. Här erbjuds du en möjlighet att bli en del av en ambitiös digitaliseringsresa, ansvara för IT-utvecklingen av digitaliseringshubben och arbeta med kvalitetssäkring.

Som en del i vår rekryteringsprocess kommer vi använda TNG:s fördomsfria intervjurobot Tengai. Det innebär att du kan komma att bli först i världen med att bli intervjuad av en social AI-robot! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Digitaliseringssamordnare har du ett utvecklande och stimulerande arbete där du är med och driver utvecklingen av kommunens digitalisering. Du har en nyckelroll mellan verksamheter, expertfunktioner och leverantörer. Periodvis driver du större och mindre projekt, då digitalisering av en verksamhet omfattar många olika delar; förmågan att fånga in förändrade behov, testa ny teknik, hantera lagstiftning som många gånger är anpassad efter en analog värld samt hantering av en mängd säkerhetsfrågor.

Vi erbjuder en bra arbetsplats med många förmåner och vi tror på att helheten gör skillnaden och vill därför att du mår bra både kropp och själ. Vi har därför en hel del förmåner som du hittar här http://www.upplands-bro.se/kommun--politik/jobba-hos-oss/formaner.html 

Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Digitaliseringssamordnaren är initialt en projektanställning under två år och beroende på framtida beslut kan tjänsten permanentas. I rollen som Digitaliseringssamordnare svarar du under IT-chefen och har
närmaste hemvist hos IT-staben. Här ingår du i ett team på sex personer som tillsammans med dig står inför många spännande utmaningar där du blir en viktig del i arbetslaget! Du kommer att arbeta i kommunhuset i Kungsängens centrum där alla arbetar i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid att du är pedagogisk i samband med din kommunikation, att du har god samarbetsförmåga samt arbetar relationsbyggande både internt och externt då nyckeln till framgång för kommunen är samarbete. Eftersom arbetet sker i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö är det också viktigt med flexibilitet i kombination med den redan nämnda egenskapen kommunikation. 

Alla lediga jobb