TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distriktsansvarig Säljare till Kyocera

Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då kan du vara den vi söker!

Har du tidigare erfarenhet av skärande verktyg från metallindustrin? Är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare? Gillar du att jobba i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då kanske du är vår nya kollega!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi söker nu en distriktsansvarig säljare till vårt västra distrikt som i huvudsak omfattar Västra Götaland, Bohuslän och Halland. Som säljare får du en nyckelroll i utvecklingen av Kyocera Unimerco som har tillväxt högt på agendan. Vi erbjuder vår nya säljare en ordentlig introduktion, löpande produktutbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst, du kommer att utgöra en viktig kugge i vårt företag för att nå våra högt ställda mål.

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från din bostadsort som helst ligger i Göteborgsområdet. Till din hjälp har du goda kollegor som t.ex. optimeringstekniker, interna säljtekniker och ett serviceteam. Du rapporterar till försäljningschefen för vår metallavdelning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har tidigare erfarenhet av skärande verktyg/bearbetning inom metallindustrin. Kanske är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller kanske har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare. Du behöver också ha god datavana, särskilt inom Office-paketet. 

Eftersom arbetet är är mycket självständigt krävs egen drivkraft och förmåga att själv planera ditt dagliga arbete. Du behöver också vara kreativ, målinriktad och ha vilja att utveckla dig själv. Då du styr dina egna dagar och självständigt planerar ditt arbete krävs att du är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. På Kyocera har vi alltid våra kunder i fokus och du ser därför service som en självklar del i arbetet.

Alla lediga jobb