TNG
Driftchef inom logistik till Renova Miljö AB

Driftchef inom logistik till Renova Miljö AB

Vill du bidra till en hållbar framtid? Renova Miljö AB i Göteborg söker nu en driven och engagerad driftchef inom logistik!

Arbetsgivare Renova Miljö AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-03
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du bidra till en hållbar framtid? Renova Miljö AB i Göteborg söker nu en driven och engagerad driftchef inom logistik!

Är du en driven och engagerad ledare som vill uppnå goda resultat? Vi söker dig som vill jobba som driftchef inom affärsområdet logistik där du kommer att driva produktion med verksamhets och personalansvar i Göteborgsområdet.

Som driftchef leder och fördelar du arbete av produktion av hushållsentreprenader. Du arbetar strategiskt och operativt för att stärka vår kunds position på marknaden och för att ytterligare öka kundnöjdheten. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.

Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Upprätta att en verksamhetsplan för ditt driftområde finns och efterföljs.
  • Leda utveckling- och lönesamtal för dina medarbetare samt se till att individuella mål förverkligas.
  • Ta fram och genomdriva handlingsplaner i ditt driftområde.
  • Administrativa uppgifter inom ekonomi, verksamhet och personal.
  • Främja en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.
  • Bibehålla och främja goda affärsmässiga relationer gentemot kunder och samarbetspartners, internt och externt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår verksamhets- ekonomi- och personalansvar och du har ca 25 medarbetare samt 3 gruppledare som rapporterar till dig. I ditt driftområde finns tre anläggningar som ligger i Göteborg, Kungälv och Tjörn, där av del resor i tjänsten. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet, där samarbetsförmåga är viktigt och du rapporterar till din Affärsområdeschef.

Renova tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga drogtester under anställningen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är resultatorienterad och vill vara operativ nära driften, gärna från en verksamhet inom produktion eller liknande bransch. I rollen får du ett stort ansvarsområde, vilket kräver en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och tänka affärsmässigt. Det är meriterande med erfarenhet av arbetsmiljöarbete samt ekonomi och verksamhetsutvecklingsfrågor.

Du är organiserad och strukturerad då en stor del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system. Beslutsfattande kommer naturligt för dig och du har lätt för samarbete tillsammans med dina gruppledare. Du har tidigare i rollen som chef erfarenhet av ett ledarskap och personalansvar. Du är ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap.

Vår ledarfilosofi är att...
Chefer på Renova kommunicerar rakt och tydligt, involverar, lyssnar och visar tillit samt utvecklar och ser vars och ens potential. Vi är föredömen och lever som vi lär. Chefer på Renova räknar med att medarbetare kan och vill ta ansvar.

Renova Miljö AB

Renova Miljö AB

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 750 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt! För mer information besök: www.renova.se

Renova Miljö AB
Arbetsgivare Renova Miljö AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-03
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Gullbergs Strandsgata 20