TNG
Driftchef till Swedol i Örebro

Driftchef till Swedol i Örebro

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol i Örebro.

Arbetsgivare Swedol
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-22
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Pär Johansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol i Örebro.

Är du självgående, resultatinriktad och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla dina medarbetare? Vill du arbeta i ett expansivt företag med sunda värderingar? Bra, nu har vi rollen för dig som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet i Swedols centrallager i Örebro. Vi söker nu en driftchef för företagets tryck- och brodyrverksamhet, som inom kort ska flyttas till Örebro. Hos Swedol får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol får du arbeta i ett framgångsrikt och stabilt företag med stadig tillväxt. Du kommer få en viktig position i företagets logistikorganisation och i hög grad vara med och utveckla företagets verksamhet inom tryck- och brodyr. 

Våra kunder gillar oss därför att vi sätter dem i centrum och visar att vi vill att de ska bli framgångsrika i sina verksamheter. Vi är proffsiga och trevliga, vi förenklar kundernas vardag och försöker alltid hitta de bästa lösningarna. I vårt arbete vägleds vi av fyra gemensamma värdeord: Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du säkerställer att rätt förädlade varor levereras till interna och externa kunder tillförlitligt och kostnadseffektivt vid överenskommen tidpunkt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Har personalansvar för samtliga anställda inom ansvarsområdet, inklusive rekrytering, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktioner.
  • Leder det dagliga arbetet inklusive daglig styrning, löpande dialog samt säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens och att ditt område är rätt bemannat.
  • Ansvarar för att aktiviteter sätts in vid akuta driftsfrågor samt att det löpande underhållet följer plan vad gäller installerade utrustningar och inventarier inom ditt område.
  • Planerar och säkerställer interna förädlingsuppdrag och registrering i IT-system.
  • Ansvarar för årlig budget inom ditt område.
  • Ansvarar för att nyckeltal upprättas samt följs upp.
  • Ledningsgruppsarbete
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha några års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en tillverkande eller producerande verksamhet ser vi det som meriterande. 

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, betraktande och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är genomtänkt och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra. 

Du har god IT-vana och talar och skriver svenska obehindrat.

Swedol

Swedol

Med hjälp och kunskap får Swedol företag att fungera. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. För att Swedol ska kunna nå och överträffa sina affärsmål behövs kompetenta och lojala medarbetare. Det är medarbetarnas samlade ansträngningar som ger Swedols totala resultat. Swedol lever av nöjda återkommande kunder, företrädesvis yrkeskunder och det är våra enskilda medarbetares sätt att hjälpa kunderna i butikerna som avgör kundernas inställning till hela företaget.

Swedol
Arbetsgivare Swedol
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-22
Pär Johansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Pilängsgatan 1, Örebro