TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till Swedol i Örebro

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol i Örebro.

Är du självgående, resultatinriktad och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla dina medarbetare? Vill du arbeta i ett expansivt företag med sunda värderingar? Bra, nu har vi rollen för dig som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet i Swedols centrallager i Örebro. Vi söker nu en driftchef för företagets tryck- och brodyrverksamhet, som inom kort ska flyttas till Örebro. Hos Swedol får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol får du arbeta i ett framgångsrikt och stabilt företag med stadig tillväxt. Du kommer få en viktig position i företagets logistikorganisation och i hög grad vara med och utveckla företagets verksamhet inom tryck- och brodyr. 

Våra kunder gillar oss därför att vi sätter dem i centrum och visar att vi vill att de ska bli framgångsrika i sina verksamheter. Vi är proffsiga och trevliga, vi förenklar kundernas vardag och försöker alltid hitta de bästa lösningarna. I vårt arbete vägleds vi av fyra gemensamma värdeord: Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du säkerställer att rätt förädlade varor levereras till interna och externa kunder tillförlitligt och kostnadseffektivt vid överenskommen tidpunkt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha några års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en tillverkande eller producerande verksamhet ser vi det som meriterande. 

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, betraktande och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är genomtänkt och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra. 

Du har god IT-vana och talar och skriver svenska obehindrat.

Alla lediga jobb