TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till Swedol/TOOLS

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol/TOOLS i Örebro.

Är du självgående, resultatinriktad och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla dina medarbetare? Vill du arbeta i ett expansivt företag med sunda värderingar? Bra! Vi söker nu en driftchef för företagets plock och delar av pack på centrallagret i Örebro. Hos Swedol/TOOLS får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets centrallager. Du rapporterar direkt till företagets svenska logistikchef och ingår i dennes ledningsgrupp. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du säkerställer att rätt varor levereras till interna och externa kunder tillförlitligt och kostnadseffektivt vid överenskommen tidpunkt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en tillverkande eller producerande verksamhet ser vi det som meriterande.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, betraktande och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är genomtänkt och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra.

Du har god IT-vana och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb