TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till växande företag i Göteborg

Har du ett intresse för att leda och inspirera och vill vara med Parkeringstjänst Väst på vår fortsatta utvecklingsresa?

Här får du jobba med driftfrågor på både hög och låg nivå på ett företag med korta beslutsvägar, där du känner alla dina kollegor och får vara med och påverka. Följ med på den fortsatta utvecklingen hos ett växande Göteborgsföretag, med hemtrevliga lokaler i expanderande stadsdelen Kville.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Parkeringstjänst Väst är ett parkeringsbolag under stark tillväxt, där du får vara med på den spännande resan framåt. I denna tjänst som driftchef får du en omväxlande och bred roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer själv kunna vara med och forma din roll och får ett stort inflytande när det gäller att utveckla arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har ett helhetsansvar för personalen i företaget, där du ansvarar för drift, löpande kundkontakt och personalledning. Till din hjälp har du en drifttekniker, administratörer, HR samt gruppledare som tillsammans med dig ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer främst fungera som ett stöd och bollplank åt dem men givetvis också vara beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du har personalansvar för ca 20 stycken parkeringsvakter både i Göteborg och Ängelholm.


Parkeringstjänst Väst växer ordentligt och med oss kommer din roll växa och formas med företaget.

VEM ÄR DU?

I rollen förväntas du självständigt komma in med egna förslag och idéer och självständigt kunna driva personalfrågor, vi ser därför att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap om gällande lagstiftning och erfarenhet av att arbeta självständigt med fackliga förhandlingar, rehabiliteringsärenden, rekrytering, schemaläggning och liknande.

Eventuellt har du akademisk utbildning, men du kan också ha fått motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter.


Eftersom du själv kommer kunna påverka din tjänst och skapa nya processer ser vi att du har en tydlig struktur i ditt arbete. Då det är en bred roll behöver du vara prestigelös och inte rädd att hugga i där det behövs. Du är rättvis, rak och tydlig i din kommunikation, där du inte är rädd för att ta och förmedla beslut, samtidigt som du trivs i den familjära företagskultur som råder.


Du kommer ansvara för drift inom många områden, varför vi ser att du är tekniskt lagd och har ett intresse för nya lösningar för exempelvis parkeringsautomater, mobiler och nya IT lösningar. Du har goda allmänna IT-kunskaper och är bekväm med Office-paketet, samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet från andra parkeringsbolag ser vi det som meriterande, du kan också med fördel ha arbetat på bevakningsbolag alternativt inom logistik eller liknande branscher. Att du har relevanta kunskaper med dig och känner dig träffad av beskrivningen ser vi dock som mycket viktigare än branschkunskap.

Alla lediga jobb