TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Drifttekniker till Örebroporten

Vill du arbeta som drifttekniker i installationsrika och evenemangsrika byggnader?

Vill du arbeta i ett bolag som har ambition att ligga i framkant gällande kundservice, digitalisering, hållbarhet och energi? Örebroporten är ägare av bland annat Medborgarhuset, Conventum Kongress och Conventum Arena, som arrangerar t.ex. konserter, arrangemang, mässor, konferenser och event. För dessa fastigheter söker vi en drifttekniker som har intresse för byggnadens drift och komfort samt eventteknik. Drift av andra fastigheter kan ingå i uppdraget liksom andra arbetsuppgifter efter bolagets behov.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en variationsrik roll med stor frihet och eget ansvar. Ditt arbete kommer att utföras i en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Örebroporten har en bred fastighetsportfölj, vilket ger dig möjligheten att få arbeta med många olika typer av fastigheter. 

Här får du möjlighet att drifta unika fastigheter som har en central plats för Örebros invånare och besökare. Örebroporten erbjuder dig en arbetsplats med digitala verktyg som effektiviserar dig i ditt arbete.

Friskvård
Friskvård
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som drift- och eventtekniker ingår du i driftavdelningen och rapporterar till driftchefen. Här får du arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Du erbjuds kompetensutveckling och en gedigen introduktion. Beredskap ingår i tjänsten vid olika event. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som drifttekniker. Det är meriterande om du har kunskaper i fastigheters styrsystem och intresse för audio/video-teknik i konferens- och eventlokaler samt har en nyfikenhet och erfarenhet av digitala verktyg och arbetsredskap. Du har kunskaper inom brand- och personsäkerhet. För tjänsten krävs B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har kunden i fokus och trivs i en roll med många kontaktytor. Du har en god social förmåga och lätt för att bemöta olika typer av människor. Som person är du positiv och initiativrik och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare så är du van att hantera stressiga situationer och arbetar systematiskt. Du tar egna initiativ och är ansvarstagande i ditt arbete.

Alla lediga jobb