TNG
Drifttekniker till Örebroporten

Drifttekniker till Örebroporten

Vill du arbeta som drifttekniker i installationsrika och evenemangsrika byggnader?

Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-13
Friskvård Friskvård
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Centralt kontor Centralt kontor
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Vill du arbeta som drifttekniker i installationsrika och evenemangsrika byggnader?

Vill du arbeta i ett bolag som har ambition att ligga i framkant gällande kundservice, digitalisering, hållbarhet och energi? Örebroporten är ägare av bland annat Medborgarhuset, Conventum Kongress och Conventum Arena, som arrangerar t.ex. konserter, arrangemang, mässor, konferenser och event. För dessa fastigheter söker vi en drifttekniker som har intresse för byggnadens drift och komfort samt eventteknik. Drift av andra fastigheter kan ingå i uppdraget liksom andra arbetsuppgifter efter bolagets behov.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en variationsrik roll med stor frihet och eget ansvar. Ditt arbete kommer att utföras i en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Örebroporten har en bred fastighetsportfölj, vilket ger dig möjligheten att få arbeta med många olika typer av fastigheter. 

Här får du möjlighet att drifta unika fastigheter som har en central plats för Örebros invånare och besökare. Örebroporten erbjuder dig en arbetsplats med digitala verktyg som effektiviserar dig i ditt arbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvar för byggnadernas driftteknik, inneklimat och komfort.
  • Hantering av felavhjälpande åtgärder.
  • Vara backup till kongress- och eventtekniker.
  • Du jobbar nära din förvaltare i planering och uppföljning av ditt jobb och ansvarsområde.
  • Du ingår i ett tajt förvaltningsteam där du också är backup för annan kollegas ansvarsområden.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som drift- och eventtekniker ingår du i driftavdelningen och rapporterar till driftchefen. Här får du arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Du erbjuds kompetensutveckling och en gedigen introduktion. Beredskap ingår i tjänsten vid olika event. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som drifttekniker. Det är meriterande om du har kunskaper i fastigheters styrsystem och intresse för audio/video-teknik i konferens- och eventlokaler samt har en nyfikenhet och erfarenhet av digitala verktyg och arbetsredskap. Du har kunskaper inom brand- och personsäkerhet. För tjänsten krävs B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har kunden i fokus och trivs i en roll med många kontaktytor. Du har en god social förmåga och lätt för att bemöta olika typer av människor. Som person är du positiv och initiativrik och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare så är du van att hantera stressiga situationer och arbetar systematiskt. Du tar egna initiativ och är ansvarstagande i ditt arbete.

Örebroporten

Örebroporten

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. Vi äger, förvaltar, utvecklar, upplåter, förvärvar och säljer fastigheter. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 360 000 kvm. Örebroporten erbjudet ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd och strävar efter att skräddarsy lokaler efter kundens behov. Många av våra byggnader är välkända. Örebroporten har en liten, spänstig och väl sammansvetsad organisation med 40 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Läs mer på www.orebroporten.se.

Örebroporten
Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-13
Malin Thoresson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Orvar Bergmarks Plats 2B, Örebro