TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm

Vill du bidra på HSB:s tillväxtresa och utveckla erbjudanden inom fastighetsförvaltning & utbildning för bostadsrättsföreningar?

Är du intresserad av att utveckla affärer och utbildningsverksamheten för HSB, ett framgångsrikt förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Drivs du av att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer? Då är det dig vi söker i rollen som Driven Affärsutvecklare till HSB Norra Stor-Stockholm på den fortsatta resan. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB är en affärsmässigt driven organisation i en otroligt spännande tillväxtresa i hög förändringstakt, där du får möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person. HSB vill vara en viktig aktör för det hållbara samhället. Med ambitionen att påverka hela samhälllet i en positiv riktning bidrar vi till bättre förutsättningar och villkor för boendet och de boende. På HSB är det högt i tak och det finns stora möjligheter att få vara med och påverka. HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsutvecklare jobbar du för att att stärka HSB:s marknadsposition. Detta kräver att du arbetar med ett långsiktigt perspektiv och gör välgrundade beslut i din vardag. Du kommer att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen förväntas du skapa ett gott samarbete och samverkan inom hela organisationen. Genom att vara närvarande och lyhörd skapar du förtroende och kan på så vis driva frågorna både inom organisationen och mot leverantörer och kunder. Du kommer att rapportera till chef för Affärsutveckling. Du kommer att utgå från HSB:s kontor i Järfälla och resa i närområdet för att träffa dina kunder. En förutsättning för tjänsten är därför att du har körkort och tillgång till egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att arbeta med kundrelationer och som har flera års erfarenhet av försäljning. Meriterande för rollen är tidigare erfarenhet från utbildningsbranschen och ett extra plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar samt kunskap om AFF - Avtal för Fastighetsförvaltning. 

Som person söker vi dig som är affärsmässig och har en god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser också att det är viktigt att du är resultatinriktad och självgående då du självständigt ansvarar för utvecklingen av din kundportfölj. Utöver detta ser vi också att du är lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad då du arbetar med privatpersoner som är engagerade i styrelsen i sin bostadsrättsförening. Att du har ett personligt driv och förmågan att arbeta strukturerat mot uppsatta mål är en förutsättning för att du skall fungera bra i rollen.

Alla lediga jobb