TNG
Driven Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm

Driven Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm

Vill du bidra på HSB:s tillväxtresa och utveckla erbjudanden inom fastighetsförvaltning & utbildning för bostadsrättsföreningar?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-12-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Parkering Parkering
Helena Björk
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vill du bidra på HSB:s tillväxtresa och utveckla erbjudanden inom fastighetsförvaltning & utbildning för bostadsrättsföreningar?

Är du intresserad av att utveckla affärer och utbildningsverksamheten för HSB, ett framgångsrikt förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Drivs du av att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer? Då är det dig vi söker i rollen som Driven Affärsutvecklare till HSB Norra Stor-Stockholm på den fortsatta resan. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB är en affärsmässigt driven organisation i en otroligt spännande tillväxtresa i hög förändringstakt, där du får möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person. HSB vill vara en viktig aktör för det hållbara samhället. Med ambitionen att påverka hela samhälllet i en positiv riktning bidrar vi till bättre förutsättningar och villkor för boendet och de boende. På HSB är det högt i tak och det finns stora möjligheter att få vara med och påverka. HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsutvecklare jobbar du för att att stärka HSB:s marknadsposition. Detta kräver att du arbetar med ett långsiktigt perspektiv och gör välgrundade beslut i din vardag. Du kommer att;

  • ansvara för HSB:s mellanstora kunder, såväl befintliga som potentiella. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsdrift och utbildning. Målet är att behålla en hög kundnöjdhet och genom rådgivning erbjuda kunden ytterligare tjänster för att matcha behoven.
  • utveckla och effektivisera processer och arbetssätt inom försäljning och affärsutveckling.
  • erbjuda fysiska och digitala utbildningar för styrelser i bostadsrättsföreningar. Utbildningarnas innehåll varierar och kan till exempel röra olika digitala plattformar, fastighetsjuridik, stadgar, hållbarhetsarbete eller underhållsplanering. 
  • utveckla utbildningsverksamheten med fokus på digitalisering och potentiella affärsmöjligheter inom utbildning.
  • driva och utveckla samarbetet med närliggande regioner gällande utbildningsverksamheten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen förväntas du skapa ett gott samarbete och samverkan inom hela organisationen. Genom att vara närvarande och lyhörd skapar du förtroende och kan på så vis driva frågorna både inom organisationen och mot leverantörer och kunder. Du kommer att rapportera till chef för Affärsutveckling. Du kommer att utgå från HSB:s kontor i Järfälla och resa i närområdet för att träffa dina kunder. En förutsättning för tjänsten är därför att du har körkort och tillgång till egen bil.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att arbeta med kundrelationer och som har flera års erfarenhet av försäljning. Meriterande för rollen är tidigare erfarenhet från utbildningsbranschen och ett extra plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar samt kunskap om AFF - Avtal för Fastighetsförvaltning. 

Som person söker vi dig som är affärsmässig och har en god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser också att det är viktigt att du är resultatinriktad och självgående då du självständigt ansvarar för utvecklingen av din kundportfölj. Utöver detta ser vi också att du är lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad då du arbetar med privatpersoner som är engagerade i styrelsen i sin bostadsrättsförening. Att du har ett personligt driv och förmågan att arbeta strukturerat mot uppsatta mål är en förutsättning för att du skall fungera bra i rollen.

TNG Group AB

TNG Group AB

HSB är ledande inom förvaltning av bostadsrätter och HSB Norra Stor-Stockholm är en självständig regionförening inom HSB-organisationen. De erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar och är verksamma i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby. De omsätter 94 miljoner och är totalt 85 anställda.

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-19
Helena Björk
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Vasaplatsen 4, Järfälla