TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven ekonom till internationell koncern

Söker du nästa utmaning inom ekonomi och vill arbeta i en internationell miljö? Då har vi ett spännande jobb till dig som ekonom!

Här får du arbeta i en självständig roll nära verksamheten där ditt arbete direkt bidrar till optimering och lönsamhet i koncernen. Vi rekryterar nu till vår uppdragsgivare som är verksam inom tillverkningsindustrin och du som ekonom kan här ta steget upp i en controller-funktion. Där du får analysera och bidra med finansiella underlag för att ta rätt beslut samt ansvara för och stötta verksamheten i olika affärssystem.

Rollen erbjuder stor variation i arbetsuppgifter och är en möjlighet för dig att införskaffa vidare kunskap inom ekonomi. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att ha en viktig roll i bolagets affärsutveckling och i din funktion som controller får du ett omväxlande jobb med möjlighet att påverka. Arbetsplatsen är trivsam och det är ett team med positiva kollegor som har roligt på jobbet som väntar på dig. Rollen är till delvis ny där du får utforma och påverka din framtid inom ekonomi och finans i en internationell koncern.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Resor kan förekomma ett par gånger per år för att besöka koncernens övriga bolag i Europa. Huvudkontoret och din placeringsort är knappt tre mil norr om Göteborg. Med E 45:an och närheten till pendeltågsstation gör det lätt att pendla både från Göteborg, Kungälv och Trollhättan.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet antingen som redovisningsekonom eller som controller från ett tillverkande företag. Du bör också ha en teoretisk högskoleutbildning inom ekonomi alternativt en YH utbildning. Det vi lägger störst vikt vid är att du har förståelse för ekonomiprocessen och flödet. Du skall kunna ställa krav och utmana organisationen i de befintliga arbetssätten som finns idag. Tjänsten kräver förståelse för olika affärssystem samt Office-paketet - framförallt Excel. Då rollen innebär kommunikation med koncernen internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb