TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven ledare till Geberit/Ifö i Bromölla

Vill du bidra med ditt motiverande ledarskap? Geberit/Ifö söker en chef med ansvar lagerverksamheten i Mörrum och Bromölla!

Som chef kommer du ansvara för att driva utvecklingen av ditt ansvarsområde och dina medarbetare. Geberit är i en ständig rörelse, strävar efter att bli en autonom organisation med självdrivande medarbetare samtidigt som man kontinuerligt förbättrar processer och rutiner. Som ledare kommer du att driva, motivera och engagera din personal för att nå uppsatta mål. Med ditt engagemang, fokus på hälsa och säkerhet samt kundfokus når du förbättrade resultat. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att bli del av ett ledande, internationellt och stabilt företag. Geberit representerar starka varumärken, produkter av hög kvalitet och en värderingsstyrd organisation. Våra värderingar är integritet, laganda, engagemang, ödmjukhet och förnyelse vilket genomsyrar företagskulturen. Som ledare kommer du ansvara för att driva utvecklingen av lagerverksamheten och medarbetare framåt. Genom ditt ledarskap lyckas du ge dina medarbetare stolthet, trygghet, utveckling samt bibehållen hälsa. Du får chans att bli del av ett företag i utveckling där du kommer att kunna bidra till förbättringar och utvecklade medarbetare.

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef för lagerverksamheten i Bromölla och Mörrum kommer du ha två stycken direktrapporterande lagerchefer. Dessa ansvarar tillsammans för ca 40 medarbetare. Lagerverksamheterna finns i Bromölla och Mörrum, där finns även de producerande enheterna i Sverige. Du kommer att arbeta tätt med Logistikdirektören för Norden, som också är din chef, och tillsammans lägga strategier för ditt ansvarsområde.

Ditt ansvar som ledare kommer innebär att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Bromölla och du rapporterar till Logistikdirektören för Norden. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla individer och processer. Du har ett engagerat, entusiasmerande och motiverande ledarskap med en förmåga att övertyga andra. Lösningsorienterad, pragmatisk och förbättringsinriktad är andra egenskaper som utmärker dig. Du har ett systematiskt arbetssätt och trivs med att arbeta processinriktat.

För att lyckas och prestera i rollen söker vi dig som har:

Alla lediga jobb