TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom / Redovisningsekonom i Örebro

Söker du ledigt jobb inom ekonomi och vill arbeta som ekonom i Örebro? Läs mer och ansök idag!

TNG söker ekonomer med olika erfarenheter för kommande uppdrag hos våra kundföretag i Örebro. Behovet hos våra kunder ser ofta olika ut mellan olika uppdrag, och vi vill därför komma i kontakt med dig som antigen är nyexaminerad ekonom, eller med dig som har många års erfarenhet av praktiskt arbete som exempelvis ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du att arbeta i en självständig och problemlösande roll samt analysera och utvärderar ekonomiska resultat så kommer du trivas som ekonom och konsult hos någon av våra kunder. TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktiva företag, både lokalt verksamma och internationella, i många spännande branscher där du som ekonomiansvarig ställs för utvecklande utmaningar inom ekonomi och administration.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonom har du en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder. Genom din skicklighet med siffror avlastar du ofta övriga ekonomer i frågor om företagets ekonomi och tillkommande administration. På sikt och vid eget intresse kan ytterligare ansvar och arbetsuppgifter tillkomma.

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig om vi hittar ett passande uppdrag utifrån din profil!

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonom söker vi dig som har erfarenhet av tidigare ekonomirelaterat arbete, alternativt har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har kompetens inom åtminstone ett par av de beskrivna arbetsuppgifterna. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Engelskakunskaper är också viktigt i de fall våra kunder har engelska som koncernspråk. Vi ser även att du är van vid Excel och ekonomisystem. 

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

Alla lediga jobb