TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent som Produktrådgivare hos Centsoft

Är du ekonomiassistent och intresserad av både IT och människor? Centsoft i centrala Stockholm söker en Produktrådgivare!

På Centsoft, kommer du som ekonomiassistent och Produktrådgivare / Säljare att få arbeta med ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor, där all försäljning sker via inkommande beställningar och online. Detta gör att du som Produktrådgivare / Säljare kommer att få ägna dig åt processer och avslut av affärer samt få träffa och vägleda många spännande kunder i just hanteringen av fakturor. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft ligger mitt i centrala Stockholm, i trevliga lokaler brevid Humlegården. Företaget är ledande inom sin bransch och deras system är cutting edge. Centsoft har såväl strukturer som rutiner på plats och det är ett prestigelöst och drivet gäng du kommer att få arbeta tillsammans med. Du kommer självklart få en bra introduktion för att efter ca 4 veckor kunna vara självgående i din roll. Du kommer hålla ca 10 möten i veckan, med enstaka besök ute hos kund. De flesta möten sker online. Hos Centsoft får du även 6 veckors semester, 5000 kr i friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Produktrådgivare / Säljare på Centsoft kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos Centsoft kommer du bli en i gänget av ca 15 personer på det trevliga Stockholmskontoret som ligger centralt med närhet till båda kollektiva transportmedel och grönområde. Hos Centsoft anordnas såväl AWs som quizzar, allt för att främja gemenskap och välmående. Tjänsten är på heltid och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

I rollen som Produktrådgivare / Säljare hos Centsoft är det viktigt att du är stresstålig och finner en glädje i att ha ett konstant flöde av inkommande affärsmöjligheter där du ser det som en utmaning och någonting positivt att få till kunden till att se fördelarna med vårt webbbaserade system för fakturahantering. Du är kommunikativ som person och gillar att ta kontakt med nya personer.

 

Alla lediga jobb