TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom som utbildare till Centsoft i Stockholm

Är du ekonom och intresserad av både IT och pedagogik? Centsoft i centrala Stockholm söker en ny utbildare!

På Centsoft, kommer du som utbildare att få utbilda i Centsofts produkter vad gäller automatiserad hantering av leverantörsfakturor. Centsofts produkter ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och du som vår utbildare kommer att få utbilda, guida och vägleda kunden i hanteringen av systemet. Känner du att du är en relationsskapande ekonom med ett pedagogiskt sätt ?
Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft ligger mitt i centrala Stockholm, i trevliga lokaler brevid Humlegården. Företaget är ledande inom sin bransch och deras system är cutting edge. Centsoft har såväl strukturer som rutiner på plats och det är ett prestigelöst och drivet gäng du kommer att få arbeta tillsammans med. Du kommer självklart få en bra introduktion för att efter ca 4 veckor kunna vara självgående i din roll. Hos Centsoft får du även 6 veckors semester, 5000 kr i friskvårdsbidrag och tjänstepension.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utbildare på Centsoft kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utbildare på Centsoft kommer du bli en i gänget av ca 15 personer på det trevliga Stockholmskontoret som ligger centralt med närhet till båda kollektiva transportmedel och grönområde. Hos Centsoft anordnas såväl AWs som quizzar, allt för att främja gemenskap och välmående. Tjänsten är på heltid och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

Som person är du social, pedagogisk, initiativrik och analytisk. Du är nyfiken och gillar utmaningen i att förstå och sätta dig in i respektive kunds behov på ekonomiavdelningen.

 

Alla lediga jobb