TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till CAB i centrala Örebro

Erfaren redovisningsekonom till ett längre konsultuppdrag till CAB i Örebro.

Vill du arbeta i en bred roll inom redovisning i moderna lokaler och centralt läge i Örebro? Är du en person som tar ett stort eget ansvar och trivs att arbeta med förbättringar av rutiner och processer? Då kan du vara den ekonom vi söker för ett längre konsultuppdrag (föräldravikariat på ca 1,5 år).

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en spännande roll på ett företag som är marknadsledande inom systemstöd till fordons- och fastighetsbranschen. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor.

Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter samtidigt arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i en ekonomiavdelning med fyra kollegor och du kommer att rapportera till företagets Finance manager. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med redovisning för CAB Group AB och tillhörande bolag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonom på CAB kommer du också att vara superuser för affärssystemet och även vara med att utveckla det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under några år. Du är van användare av ekonomisystem (gärna Microsoft NAV) och av Excel. Då koncernspråket är engelska har du goda kunskaper både i engelska och i svenska.

Som person är du kommunikativ och har ett systematiskt arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar på eget initiativ. Vidare så har du en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra människor.

Alla lediga jobb