TNG
Ekonom till Länsförsäkringar i Göteborg

Ekonom till Länsförsäkringar i Göteborg

Vill du arbeta i ett kundägt bolag med hjärtat på rätt ställe?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du arbeta i ett kundägt bolag med hjärtat på rätt ställe?

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän ägs av sina kunder och har kontor i hela Göteborg och Bohuslän. Här driver man ett långsiktigt hållbarhetsarbete för miljö, samhälle och ekonomin, där kunder tillika ägare bor. Som medarbetare på Länsförsäkringar kommer du därför till ett bolag som har hjärtat hos sina kunder! Du får här också möjlighet att bli en del av en varm och inkluderande kultur, där hälsa och välmående står högt på agendan.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start april-maj 2020, och sträcker sig tom augusti 2021.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att bidra med din kunskap i en varm och inkluderande miljö, inom ett bolag som satsar stort på hållbarhetsarbete och medarbetarnas välmående. Du blir en del av ett litet och sammansvetsat team som hjälper och stöttar varandra, och där ingen dag är den andra lik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett team som jobbar med bolagets kapitalförvaltning. Dina arbetsuppgifter är inom kapitalförvaltning med analys av investeringsmöjligheter inom aktier, räntor och fastigheter, Solvens II rapportering samt rapportering inom kapitalförvaltningen. Du arbetar med bolagsanalys, finansiella instrument och regelverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är förlagd till vardagar, dagtid, med viss möjlighet till flextid. Länsförsäkringar sitter i fina lokaler vid Lilla Bommen centralt i Göteborg, lättillgängligt med kollektivtrafik.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant högskoleexamen och med erfarenhet inom ekonomi och finansiella instrument. Du har kunskap om och har arbetat under Solvens II regelverket. Rollen ställer krav på en mycket god analytisk kompetens med förmåga att se ekonomiska samband, samt hög riskmedvetenhet, vilket du har. För att lyckas krävs också stor egen drivkraft och ett lösningsorienterat mind-set. Eftersom teamet jobbar nära tillsammans måste du trivas som lagspelare, och givetvis har du en hög känsla för etik och moral. Länsförsäkringars värdeord är enkla, engagerade och professionella. Känner du igen dig i det, då vill vi gärna ha din ansökan redan idag!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-29
Sandra Eriksson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

United Spaces, Östra Hamngatan 16