TNG
Ekonomi-/Löneadminstratör till Jengla Omsorg

Ekonomi-/Löneadminstratör till Jengla Omsorg

Ekonomi/Löneadministratör till Jengla i Malmö

Arbetsgivare Jengla Omsorg
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-17
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Lovisa Wang-Larsen
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Ekonomi/Löneadministratör till Jengla i Malmö

Som ekonomi/löneadministratör på Jengla Omsorg så kommer du ingå företagets Service Center. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Ekonomichef och på daglig basis kommer du även att samarbeta med våra övriga chefer och ledare. Du kommer att ansvara för den del som benämns Affärsstöd och som är en kombination av arbetsuppgifter från Personal & Lön samt ekonomiområdet.
Du kommer bl. a att supportera den som är ansvarig för lönehantering samt den som är ansvarig för ekonomi i diverse arbetsuppgifter.
Dina breda administrativa färdigheter kommer att vara starkt efterfrågade. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Jengla är i en stark utvecklingsfas och du kommer att få möjlighet att delta i spännande projekt. Jengla växer i antalet medarbetare, utvecklar sin verksamhet och arbetar kontinuerligt med effektiviseringar. Du kommer att få arbeta med positiva och engagerade medarbetare i en prestigelös atmosfär. Dessutom har vi kul på jobbet och känner att vi gör skillnad varje dag.
Du kommer att få utbildning på plats i de system som används så du är väl rustad för att antaga dina nya arbetsuppgifter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter riktade mot Ekonomi:

  • Räkningshantering av levererad assistenttid från systemet "Tidvis" - kontakt med Försäkringskassan och kommun
  • Sjuklönefakturering – kontakt gentemot kommunerna
  • Bevakning och förteckning över beslut

Arbetsuppgifter riktade mot Lön:

  • Lönehantering för samtliga både tjänstemän och kollektivarbetare
  • Översyn av tidrapporter
  • Anställningsavtal
  • Personalregistervård
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i Jenglas Service Center som kommer att bestå av fem medarbetare och omfattar arbetsuppgifter inom Personal & Lön, Ekonomi, Kontorsadministration och Affärsstöd. Du erbjuds en bred roll där du kan växa, få ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har mycket goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av Hogia Lön och Ekonomi är det meriterande. Något du behöver kunna eller snabbt lära dig är att läsa och tolka olika avtal och lagar. Det är viktigt att du är både noggrann och har hög integritet. Grundläggande är att du är en teamplayer, lyhörd, driven och positiv som person. Du har ett strukturerat arbetssätt och är handlingskraftig.
I rollen som ekonomi/löneassistent så har du många kontaktytor både externt och internt. Du är van och trivs med att aktivt ta kontakt, är drivande i dina ärenden och har en stark pedagogisk ådra.
På Jengla är vi generellt prestigelösa och hjälper varandra över gränserna vi ser att du har samma inställning och har en stark känsla för service. Att alltid erbjuda ett lugnt och tryggt bemötande är en självklarhet för dig.

Jengla Omsorg

Jengla Omsorg

Jengla Omsorg är ett assistansbolag med uppdrag i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö med lokala kontor i Stenungsund, Borås, Säffle och Stockholm. Företaget har allt sedan starten 2012 drivits av ett högt kvalitetstänk med stort fokus på utbildning och handledning för assistenterna. Företaget är modernt och använder alla tillgängliga digitala lösningar för att effektivisera drift och administration. Jengla Omsorg ingår i FMF-Group och är tillsammans med FMF-Assistans ett av Sveriges största privatägda assistansanordnare med cirka 3 000 anställda. Trots vår storlek värnar vi om småskaligheten och närheten och engagemanget för våra kunder är två av våra ledstjärnor.

Jengla Omsorg
Arbetsgivare Jengla Omsorg
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-17
Lovisa Wang-Larsen
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Föreningsgatan 15, Malmö