TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomi-/Löneadminstratör till Jengla Omsorg

Ekonomi/Löneadministratör till Jengla i Malmö

Som ekonomi/löneadministratör på Jengla Omsorg så kommer du ingå företagets Service Center. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Ekonomichef och på daglig basis kommer du även att samarbeta med våra övriga chefer och ledare. Du kommer att ansvara för den del som benämns Affärsstöd och som är en kombination av arbetsuppgifter från Personal & Lön samt ekonomiområdet.
Du kommer bl. a att supportera den som är ansvarig för lönehantering samt den som är ansvarig för ekonomi i diverse arbetsuppgifter.
Dina breda administrativa färdigheter kommer att vara starkt efterfrågade. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Jengla är i en stark utvecklingsfas och du kommer att få möjlighet att delta i spännande projekt. Jengla växer i antalet medarbetare, utvecklar sin verksamhet och arbetar kontinuerligt med effektiviseringar. Du kommer att få arbeta med positiva och engagerade medarbetare i en prestigelös atmosfär. Dessutom har vi kul på jobbet och känner att vi gör skillnad varje dag.
Du kommer att få utbildning på plats i de system som används så du är väl rustad för att antaga dina nya arbetsuppgifter.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter riktade mot Ekonomi:

Arbetsuppgifter riktade mot Lön:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i Jenglas Service Center som kommer att bestå av fem medarbetare och omfattar arbetsuppgifter inom Personal & Lön, Ekonomi, Kontorsadministration och Affärsstöd. Du erbjuds en bred roll där du kan växa, få ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har mycket goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av Hogia Lön och Ekonomi är det meriterande. Något du behöver kunna eller snabbt lära dig är att läsa och tolka olika avtal och lagar. Det är viktigt att du är både noggrann och har hög integritet. Grundläggande är att du är en teamplayer, lyhörd, driven och positiv som person. Du har ett strukturerat arbetssätt och är handlingskraftig.
I rollen som ekonomi/löneassistent så har du många kontaktytor både externt och internt. Du är van och trivs med att aktivt ta kontakt, är drivande i dina ärenden och har en stark pedagogisk ådra.
På Jengla är vi generellt prestigelösa och hjälper varandra över gränserna vi ser att du har samma inställning och har en stark känsla för service. Att alltid erbjuda ett lugnt och tryggt bemötande är en självklarhet för dig.

Alla lediga jobb