TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiadministratör till IT-bolag i Stockholm

Vill du jobba som ekonomiadministratör inom reskontra till ett stort IT-bolag i Stockholm? Läs mer här och sök idag!

Just nu söker en av våra större kunder en ekonomiadministratör till deras avdelning för reskontra. Du kommer att bli en del av ett team på ekonomiavdelningen. Vår kund sitter i fina lokaler i Kista och tjänsten förväntas tillsättas omgående. Sök tjänsten nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att få använda dina ekonomikunskaper inom fakturering. Vill du jobba med ekonomi på ett stort bolag där du har kontakt med hela organisationen? Till vår kund söker vi en ekonomiadministratör på heltid med start omgående. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiadministratör inom kommer du hantera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående. Vår kund sitter i Kista i Stockholm med goda förbindelser. Konsultuppdraget förväntas pågå i sex månader med möjlighet till tillsvidaretjänst. Du kommer bli en del av ett team inom reskontran.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiadministratör ser vi att du har:

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Då du kommer att ha kontaktytor ser vi att du är kommunikativ med en god servicekänsla. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga du du kommer att jobba tätt med teamet inom leverantörsreskontra.

Alla lediga jobb