TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiansvarig till kund i Göteborg

Jobbar du med ekonomi idag och känner dig redo att ta klivet in som ekonomiansvarig?

Nu finns en möjlighet till dig som jobbat minst några år med ekonomi och känner dig redo att axla ansvaret som ekonomiansvarig i den svenska delen av ett internationellt bolag i Göteborg.
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, för rätt person finns mycket goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos vår kund. Tillsättning ska ske omgående, så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du, i en liten platt organisation, axla ett helhetsansvar för samtliga arbetsuppgifter inom ekonomi för det svenska bolaget. Du får stor frihet att själv forma dina dagar och skapa processer och rutiner som passar just dig.

Vår kund har expansionsplaner, vilket innebär att du här får möjlighet att vara med på en häftig tillväxtresa!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Då du hanterar samtliga arbetsuppgifter inom ekonomi ingår bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund tillämpar arbetstidsförkortning, dina arbetstider blir därför vardagar 8-16. Placering i nybyggda lokaler i Hisings-Backa.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är självgående, med ett "can-do" mind-set. Det viktiga för oss är inte att du behärskar alla arbetsuppgifter från början, snarare att du är vetgirig och vill lära. Du har erfarenhet av ekonomiarbete och trivs som allra bäst när siffrorna stämmer! Du är en van datoranvändare och kan lätt sätta dig in i nya system. Kanske du rent av gillar teknik och ser det som en kul utmaning! Engelska är koncernspråket, vilket du, utöver svenska, behöver behärska i tal och skrift. Då kontoret är litet behöver du ha ett prestigelöst sätt och kunna rycka in där det behövs för att allt ska flyta på i verksamheten. 

Alla lediga jobb