TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent deltid Stockholm

Vi söker för kunds räkning en systemvan ekonomiassistent inom reskontra för deltidsuppdrag i Stockholm. Sök redan idag!

Är du intresserad av att arbeta hos en stiftelse med kontor i centrala Stockholm? De söker omgående någon som är systemvan och vill arbeta brett inom både kund- och leverantörsreskontra på halvtid. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba med både kund- och leverantörsreskontra i en självständig och omväxlande roll. Du kommer att tillhöra Ekonomiavdelningen, på en Stiftelse i en bred besöksverksamhet. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar med kund- och leverantörsreskontra där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på halvtid som är tänkt att starta så snart rätt person är på plats och minst pågå fram till sista januari 2020. Förlängning kan bli aktuellt då det handlar om en sjukskrivning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med reskontra och gärna i en självständig roll. Du bör ha generellt goda systemkunskaper.

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer att arbeta i många olika system och hantera många fakturor dagligen. Du är teamorienterad och trivs i en mindre organisation där ni hjälps åt. Som person är du självständig och ansvarsfull. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb