TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent för uppdrag i Örebro

Ekonomiassistent på heltid / deltid till våra kunder i Örebro med omnejd

Vi ser ett ökat behov av ekonomiassistenter till våra kunder i Örebro. Uppdragen varierar utifrån kundens önskemål men kan komma att röra sig om heltid respektive deltid samt om rekrytering respektive bemanning.
Du kan få en möjlighet att utveckla dina kompetenser inom bl.a. fakturahantering, kundreskontra och andra löpande administrativa uppgifter. Låter det intressant? Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

Vi på TNG erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en mängd olika branscher. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:

- Inbetalningar och/eller utbetalningar
- Fakturering
- Löpande bokföring
- Reseräkningar
- Rapportering
- Påminnelsehantering 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då kunderna ställer olika krav söker vi personer med varierande bakgrund. Vi söker både dig som är studerande, nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du som söker är noggrann, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Det är även meriterande om du har god vana i datorsystem samt behärskar engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb