TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent för uppdrag till kund Stockholm!

Är du en serviceinriktad ekonomiassistent som gillar högt tempo? Sök då tjänsten hos vår kund i Stockholm idag!

Vill du arbeta i en ekonomiroll med mycket variation? Är du även intresserad av service och personligt bemötande? Nu söker vi på TNG en Ekonomiassistent på heltid till vår kund i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta entreprenadbolag jobbar man med modern ekonomi och utmanar en konservativ bransch. Korta beslutsvägar skapar också möjlighet att vara med och bidra och påverka organisationens utveckling framåt, med hjälp av dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Bolaget präglas av nytänk, ärlighet och en tro på det man gör. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan exempelvis bli deras nästa redovisningsekonom!

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 08:00-17:00. Du rapporterar till arbetsledaren för gruppen. Stämningen i teamet är positiv och prestigelös och man gör ingen skillnad på anställda och konsulter. Kontoret är beläget i Frösundavik, Solna.

Konsultuppdraget är på 6 månader och därefter finns goda chanser till överrekrytering. Start omgående.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant KY-utbildning eller motsvarande erfarenhet. Eftersom du har många kontaktytor i denna roll är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceminded. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av Ascendo, Hogia eller annat ekonomisystem.

Som person tycker du om högt tempo och variation i dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och kan anpassa dig efter situationer som spontant uppstår.

 

Alla lediga jobb