TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom bokföring till Göteborg

Är du en noggrann ekonomiassistent med erfarenhet av bokföring? Nu söker vi dig i Göteborg som letar efter nya utmaningar!

Är du person som bidrar med struktur och ordning i ekonomiarbetet? Är du dessutom trygg med bokföring och gillar att lösa problem på egen hand? Då är det dig vi söker i Göteborg till jobbet som ekonomiassistent med fokus på bokföring. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I jobbet som ekonomiassistent får du en möjlighet vidare införskaffa nya kunskaper och erfarenheter inom ekonomi och framförallt bokföring. Vidare får du en viktig roll i organisationen där du med din noggrannhet, driv och struktur bidrar till deras arbete med bokföring och bokslut. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Utöver listade arbetsuppgifter kan andra vanligt förekommande arbetsuppgifter tillkomma. Dina primära uppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta jobb är ett initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du jobbar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas en möjlighet till anställning hos vår kund. Något som går helt i linje med vår vision om en mer hållbar arbetsmarknad. 

Som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till den tjänst söker vi dig som minst har ett till två års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, gärna i rollen som ekonomiassistent. Vi ser framförallt att du har tidigare erfarenhet av att jobba med bokföring.

För att vidare lyckas i rollen ser vi att du tar ansvar för ditt eget arbete, är prestigelös och är noggrann samt strukturerad i ditt arbete då kommer få en ansvarstagande roll. Vidare har du en god socialförmåga och samarbetar väl med andra då du arbetar tätt med kollegor i arbetsgruppen. Vidare ser vi gärna att du tidigare jobbat i Agresso och har goda i kunskaper Excel.

Alla lediga jobb