TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Vi söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till ett framgångsrikt IT-bolag i Stockholm. Läs mer och sök tjänsten idag!

Är du intresserad av att arbeta hos ett internationellt och expansivt IT-bolag med kontor i Stockholm City? Vill du jobba som ekonomiassistent och ansvara för hela processen inom kundreskontra? Då är du den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba med kundreskontra i en självständig och omväxlande roll. Det finns möjlighet till anställning hos uppdragsgivaren efter uppdragsperiodens slut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du är ansvarig för kundreskontra där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som är tänkt att starta i början av november och pågå 6 månader framöver. Det finns möjlighet till anställning hos uppdragsgivaren efter uppdragsperiodens slut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Kontoret ligger i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med reskontra och gärna i en självständig roll. Du bör ha generellt goda systemkunskaper och ett krav är att du har tidigare erfarenhet av Visma och gärna Visma PX.

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer hantera stora fakturaflöden dagligen. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där ni hjälps åt och gillar att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. Som person är du självständig och ansvarsfull. Det är också viktigt att du gillar att arbeta proaktivt och kan förutse eventuella problem innan de dyker upp. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  

Alla lediga jobb