TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Vi rekryterar nu ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm!

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra? Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och söker nu nya utmaningar? Vi söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund i centrala Stockholm.

Läs mer här och välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en harmonisk grupp med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra och hjälper till när någon är borta för att gruppen alltid ska fungera. Gruppen lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du har också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du kommer jobba i mycket fina lokaler i centrala Stockholm.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer ditt fokusområde vara:

Du kommer även att stötta dina kollegor på hela reskontran. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med dina kollegor i ett reskontrateam på cirka tio personer och du rapporterar till reskontrachefen. Detta är en direktrekrytering till vår kund med en provanställning på 6 månader. Personen som har denna tjänst idag ska gå vidare och slutar vid årsskiftet. Vi hoppas därför att du kan starta i oktober för att få bästa möjliga överlämning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Alla lediga jobb