TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Sommaruppdrag som ekonomiassistent till leverantörsreskontra på ett stort bolag i Stockholm, Solna

Är du ekonomiassistent och jobbar på leverantörsreskontra som vill bidra med dina kunskaper under ett sommaruppdrag hos vår kund i Solna? Du blir en del utav ett härligt team på ett stort bolag inom tågbranschen och jobbar med löpande fakturering. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del utav ett härligt redovisningsteam på 8 personer, varav tre jobbar med leverantörsreskontra och jobba med löpande fakturering på leverantörsreskontra. Det här är ett sommaruppdrag som planeras pågå fram till hösten 2019 för att täcka upp över sommaren och en arbetstopp i samband med en bolagsdelning. 

Som konsult på TNG är du en del av ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera på det löpande arbetet på leverantörsreskontra; 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillsammans med dina kollegor att sköta hela flödet på leverantörsreskontra under sommarmånaderna. Tjänsten är planerad av starta omgående och kommer att pågå under sommaren fram till och med 31 augusti. Du kommer att sitta på vår kunds kontor i Solna. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från leverantörsreskontra sedan tidigare. Då du kommer täcka upp i samband med sommar och arbetstopp är det viktigt att du har en god ekonomisk förståelse och snabbt kan komma in i uppgifterna på daglig basis. Har du tidigare jobbat i Infor affärssystem är det meriterande. 

Som person ser vi att du är strukturerad och gillar att hjälpa till där det behövs. Då du kommer att sköta det löpande arbetet och kommer in under en begränsad period är det viktigt att du är extra noggrann och kan strukturera upp din tid självständigt utifrån givna deadlines. Du kommer att ha kontaktytor både internt och externt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå och en hjälpsam inställning. GIllar du att jobba i team, vara noggrann och hålla koll på detaljer? Sök nu!

Alla lediga jobb