TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent med goda kunskaper inom leverantörsreskontra till Trimb Healthcare! Sök nu!

Är du en erfaren ekonomiassistent med goda kunskaper inom leverantörsreskontra? Hälso- och läkemedelsbolaget Trimb Healthcare söker en serviceinriktad och förändringsbenägen ekonomiassistent till sitt kontor i centrala Stockholm. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig spännande roll i en dynamisk organisation med internationell prägel. Vi har god tillväxt och söker dig som vill vara med på denna resa. På Trimb Healthcare kan vi erbjuda dig utmanande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utveckla dina gedigna kunskaper inom leverantörsreskontra. 

Trimb Healthcare är ett företag som fokuserar på försäljning, marknadsföring och utveckling av receptfria (OTC) läkemedel och konsumenthälsoprodukter och söker just nu en erfaren ekonomiassistent som kan bidra med sina goda kunskaper inom leverantörsreskontra. Trimb innehar en produktportfölj av välkända produkter så som Propyless, Footner, Pevary, Bamse, Oliva, Nailner, CCS fot och handcreme.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi arbetar i affärssystemet Visma Net och arbetar dagligen med både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att sitta i fina lokaler på Östermalm och blir en del av ett härligt team på 4 personer. Du arbetar kontorstider och det finns möjlighet till flextid. Denna tjänst kommer inledningsvis vara ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter att bli överrekryterad.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av en liknande roll samt utbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning. Som person är driven och uppskattar en föränderlig miljö som präglas av arbetsglädje och högt tempo. För att du ska komma in i rollen söker vi dig som är strukturerad och är van att arbeta med eget ansvar. Detta är en bred roll vilket passar dig som arbetar noggrant och som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter. Du bidrar gärna att sprida arbetsglädje och att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Alla lediga jobb