TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom Utlägg i Stockholm

Vill du jobba med ekonomi inom utlägg? Vi söker en medarbetare till vår kund i centrala Stockholm.

Har du erfarenhet av att jobba med utlägg och intern representation? Sök då tjänsten som ekonomiassistent idag! Det här är en perfekt tjänst för dig som är en problemlösare och vill jobba på ett sort företag. Du kommer tillhöra ett team på 10 personer där du och en annan kollega tillsammans ansvarar för företagets interna utlägg.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och supportera den interna verksamheten. Du kommer ha interna kontaktytor i rollen och ni jobbar ständigt med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent inom utlägg kommer du att hantera företags interna utlägg. Du kommer granska utlägg i Oracle Fusion och se till att allt blir korrekt, utifrån Skatteverkets regelverk. Tillsammans med din kollega hanterar ni omkring 1800 utlägg i månaden. Du kommer främst att jobba digitalt i systemet men även ta emot inkommande samtal rörande utlägg från medarbetare. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med möjlighet till förläning. Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har minst ett års arbetslivserfarenhet av att jobba med utlägg och intern representation samt förstår Skatteverkets regelverk. Har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande är det meriterande men inget krav. 

Eftersom du dagligen granskar utlägg ser vi att du har en god problemlösningsförmåga och är noggrann. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig både i tal som skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har en god systemvana och trivs att jobba teambaserat. 

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb