TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent kundreskontra till Kista

Kan du kundreskontra och gillar många externa kontakter? Har du erfarenhet av SAP och kreditförsäkringar? Sök jobbet här!

Som ekonomiassistent hos vår kund verksam inom detaljhandel/bygg kommer du att fokusera på kundreskontra och vara en del av ett kundreskontra-team. Trivs du att ha många både externa och interna kontakter med kunder,våra leverantörer inom krav- och inkassohantering samt kollegorna på varuhusen är det här ett uppdrag som passar dig. Trivs du i en verksamhet med stora flöden av fakturor och där det är fart och fläkt i verksamheten? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett uppdrag hos vår kund i Norra Kista som innebär en stor variation och omväxling av arbetsuppgifter inom kundreskontra. Dagen består av olika arbetsuppgifter med mycket kontakter med våra varuhus runtom i landet.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är en del i ett glatt och positivt team om 5 personer varav en är operativ chef. På kontoret i Norra Kista arbetar du närmast tillsammans med kreditcontrollern i en trevlig kontorsmiljö. Det främsta arbetsverktyget är SAP.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet av kundreskontra. Har du jobbat i SAP och med kreditförsäkring av kundfordringar samt är van vid större flöden av fakturor, ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du gillar att ha mycket kommunikation med olika personer både internt och externt och har en god förmåga att få fram ditt budskap. Du är van vid en hög aktivitetsnivå och lyckas prioritera och jobba effektivt även i pressade situationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du är flexibel och anpassar dig efter uppgiften.

Alla lediga jobb