TNG
Ekonomiassistent kundreskontra till Procurator

Ekonomiassistent kundreskontra till Procurator

Nu söker vi en ekonomiassistent med inriktning mot kundreskontra till uppbyggnad av en ny ekonomiavdelning till Procurator.

Arbetsgivare Procurator
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-21
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Lunchförmån Lunchförmån
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Maria Olofsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Nu söker vi en ekonomiassistent med inriktning mot kundreskontra till uppbyggnad av en ny ekonomiavdelning till Procurator.

Vi söker nu ekonomiassistenter för anställning till Procurator, ett internationellt företag i Malmö för uppbyggnad av deras ekonomiavdelning. Vi söker framför allt dig med erfarenhet av kundreskontra men vi söker även ett antal personer till leverantörsreskontra, som finns att söka i separat annons.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att vara med från starten av en ny ekonomiavdelning. Du erbjuds att följa med på en mycket spännande resa tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor där det sällan är långt till skratt.

Procurator är ett internationellt företag som förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från Worksafe och KBM samt andra ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Allt vi gör pekar på ett och samma mål oavsett var i företaget vi arbetar - mot en nöjd kund! Du är välkommen att jobba så du också. Till din hjälp förutom glada kollegor finns lång erfarenhet och gedigen kunskap som vi är noga med att du får ta del av direkt från start.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Procurator ska bygga upp sin ekonomiavdelning i Malmö och behöver i samband med detta anställa en ekonomiassistent till kundreskontra. I rollen som ekonomiassistent får du vara delaktig i att utveckla kundreskontraprocessen. Arbetsuppgifter så som fakturering, kravhantering, inbetalningar, betalningsvillkor, bokslutsarbete, inkassoärenden, kredithantering och bedömning av kunders betalningsförmåga ingår i rollen. Huvudsakliga uppgifter består av att minimera risker och kreditförluster och säkerställa att kreditgivning sker till kunder som driver vårt bolag i rätt riktning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av en ny ekonomiavdelning hos vår kund i Malmö. Observera kort ansökningstid så vänligen skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande positioner och en ekonomisk gymnasieutbildning. Som person är du driven och framåt och ser det som en spännande utmaning att få vara med på resan att bygga upp och vidareutveckla kundreskontra funktionen. Detta innebär att du är delaktig i att förfina och effektivisera processer och rutiner. Som person är du noggrann, har sinne för ordning och reda samt är van att jobba i ett högt tempo. Du är serviceinriktad och förstår vikten av både intern och extern service. Du är en god kommunikatör som trivs med att ha kontakt med kunder. Du har förmågan att fatta relevanta beslut samt arbetar proaktivt och målorienterat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering. Då grossistverksamheten är global är engelska ett krav för att kunna kommunicera i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har jobbat med SAP sedan tidigare och är en van användare av Excel. Har du jobbat med Bison och Pyramid och/eller har erfarenhet från grossistverksamhet ses detta som meriterande för tjänsten.

Procurator

Procurator

I rekrytering av denna position samarbetar TNG med systerbolaget Invici. På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Arbetsgivare Procurator
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-21
Maria Olofsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet

Skeppsgatan 19