TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent leverantörsreskontra Procurator

Nu söker vi ekonomiassistenter med inriktning mot leverantörsreskontra till uppbyggnad av en ekonomiavdelning till Procurator.

Vi söker nu tre ekonomiassistenter för anställning till Procurator, ett internationellt företag i Malmö för uppbyggnad av deras ekonomiavdelning. Vi söker framför allt dig med erfarenhet av leverantörsreskontra men vi söker även en person till kundreskontra, som finns att söka i separat annons. Det här är en spännande chans för dig som har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och som vill vara med i en förändringsfas!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att följa med på en mycket spännande resa tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor där det sällan är långt till skratt.

Procurator är ett internationellt företag som förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från Worksafe och KBM samt andra ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Allt vi gör pekar på ett och samma mål oavsett var i företaget vi arbetar - mot en nöjd kund! Du är välkommen att jobba så du också. Till din hjälp förutom glada kollegor finns lång erfarenhet och gedigen kunskap som vi är noga med att du får ta del av direkt från start.

Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Procurator ska bygga upp sin ekonomiavdelning i Malmö och behöver i samband med detta anställa tre ekonomiassistenter till leverantörsreskontra. I rollen som ekonomiassistent får du vara delaktig i att utveckla leverantörsreskontraprocessen. Arbetsuppgifter så som scanning, matchning, vidarefakturering, betalningar och support till leverantörer ingår i rollen. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter är du givetvis behjälplig med övrig support inom ekonomiområdet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av en ny ekonomiavdelning hos Procurator i Malmö. Observera kort ansökningstid så vänligen skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande positioner och en ekonomiskgymnasieutbildning. Eftersom vi tillsätter flera tjänster inför uppstart av en ny ekonomiavdelning vill vi satsa på personer som har mycket god samarbets-och initiativförmåga och inte räds att ta tag i det som behöver göras. Du trivs med utmaningar och med att vara i en föränderlig miljö där du ser något positivt i att till viss del vara med och påverka rutiner och processer. Vi söker nu en mix av personer med blandad erfarenhet, allt från några år, till personer med lång erfarenhet av yrket. Du är noggrann, har sinne för ordning och reda samt är van att jobba i ett högt tempo. Då grossistvecksamheten är global är engelska ett krav för att kunna kommunicera i såväl tal som skrift.

Vidare vill vi att du har lätt för att ta kontakt med människor och att du självständigt söker upp berörda personer. Vi ser gärna att du har jobbat med SAP sedan tidigare och är van användare av Excel. Har du jobbat med Bison och Pyramid och/eller har erfarenhet från grossistverksamhet ses detta som meriterande för tjänsten.

Alla lediga jobb