TNG
Ekonomiassistent med kontorsansvar i Stockholm

Ekonomiassistent med kontorsansvar i Stockholm

Nu söker vi kontorsansvarig ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra till LA-gruppen i Hammarby sjöstad i Stockholm!

Uppdragsgivare LA-gruppen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-06
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Nu söker vi kontorsansvarig ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra till LA-gruppen i Hammarby sjöstad i Stockholm!

Har du ett starkt servicefokus samt intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i omväxlande roll med fokus på service, ekonomi och administration? Har du erfarenhet från leverantörsreskontra och kanske även tidigare axlat rollen som kontorsansvarig? Tjänsten är en bred och spännande roll hos LA-gruppen som är en snabbväxande byggentreprenör i Stockholm. Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

LA-gruppen hjälper effektivt sina kunder med olika byggprojekt genom att fokusera på kvalitet, miljö och funktion. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst där kombinationen service, ekonomi och administration står i fokus.

Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Du erbjuds en spännande möjlighet att få vara med och skapa processer och rutiner för att fortsätta utveckla ekonomifunktionen samt delta vid implementeringen av nytt affärssystem. I den kombinerade rollen ansvarar du även för att kontoret fungerar i sin helhet. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent har du helhetsansvar för leverantörsreskontran vilket innebär att:

 • Registrera, skanna, kontera och ansvara för attestering av leverantörsfakturor
 • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor och kontakt med leverantörer
 • Hantering av utlägg, kvitton, kontering och skanning
 • Ge stöd till ekonomiansvarig i övriga ekonomiuppgifter
 • Hantera registervård och ansvara för arkivering
 • Delta i implementeringen av nytt affärssystem

 

I rollen som kontorsansvarig ansvarar du för kontoret i sin helhet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

 • Ta emot besökare, hantera inkommande mail och post
 • Boka och förbereda möten och event
 • Beställa kontorsmaterial, kaffe, lunch och fika till kontoret
 • Ansvara för att hålla rent och snyggt samt att kontoret fungerar i sin helhet
 • Vara kontaktperson för städbolag och andra leverantör

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med uppstart omgående i maj. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst direkt hos LA-gruppen. Du kommer att arbeta tätt ihop med ekonomiansvarig på företaget samt bli en del av ett spännande företag som idag består av 25 medarbetare. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler centralt i Hammarby sjöstad med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror, ekonomi och administration. Vi tror att du har gymnasieutbildning inom ekonomi samt viljan att fortsätta utvecklas och breddas inom leverantörsreskontra samt tidigare erfarenhet av rollen som kontorsansvarig. Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen, jobbat med projekt samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är att du har ett starkt IT intresse, god systemvana samt erfarenhet av Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Controlery alternativt något annat affärssystem är även detta meriterande för rollen. 

Eftersom tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor är det även av stor vikt att du har ett starkt servicefokus och trivs i en "spindeln i nätet roll" samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är flexibel och är redo att följa med på LA-gruppens fortsatta tillväxtresa. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

LA-gruppen AB

LA-gruppen AB

Vill du att ditt byggprojekt ska utföras effektivt, med fokus på kvalitet, miljö och funktion, efter bästa ekonomiska förutsättningar och enligt utsatt tidplan? För oss är det en självklarhet! LA-gruppen är en byggentreprenör i Stockholm. Vi hjälper våra kunder att nå och överträffa uppsatta mål i sina byggprojekt med professionell kostnads- och samordningskontroll, en öppen och ärlig kunddialog och ett stort engagemang. Störst skillnad gör vi när vi arbetar i uppdrag med total- och samverkansentreprenad men bidrar också med vår kompetens i andra entreprenadformer och konsultuppdrag.

Uppdragsgivare LA-gruppen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-06
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Textilgatan 29, Stockholm