TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på 80%

Nu söker vi en ekonomiassistent till leverantörsreskontra med start snarast möjligt.

Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra hos vår kund, som är ett växande globalt företag som är världsledande inom sin bransch. Då företaget och även ekonomiavdelningen är i en fas av utvecklings- och automatiseringsarbete kommer du kunna vara med och bidra med idéer och påverka arbetssätt och processer under uppdraget. Detta är ett konsultuppdrag på 80% och kommer att pågå i minst ett år.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll på ett företag där det händer mycket och där man har mycket interna kontakter med kollegor. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då företaget ska implementera ett nytt ekonomisystem kommer du att vara delaktig i detta arbete. Du kommer att ingå i ett kompetent team.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och goda IT-kunskaper. Din svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Dynamics, Dynamics Exflow och Verify.

Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Alla lediga jobb