TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till attraktivt bolag i Göteborg!

Har du ett sinne för siffror och letar efter ett jobb inom ekonomi? Vi söker ekonomiassistent till attraktivt bolag i Göteborg!

Till vår kund i Göteborg söker vi en ekonomiassistent till avdelningen för leverantörsreskontra. Är du duktig på att se detaljer och vill bidra med din tidigare kunskap inom ekonomi? Då kanske du är personen vi söker!

Rollen ska tillsättas omgående med start i början av september. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll har du möjlighet att få in foten i ett stort bolag centralt i Göteborg. Här får du som har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontran chans att snabbt komma in och bidra med din kunskap. Tillsammans med duktiga kollegor blir du en viktig och uppskattad funktion i företaget! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent på avdelningen leverantörsreskontra, Accounts Payable, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå utav:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start i början av september. Du arbetar dagtid med placering centralt i Göteborg. 

Uppdraget är initialt ett bemanningsuppdrag på 6 månader. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi från högskola eller liknande. Rollen kräver att du snabbt sätter dig in i dina nya arbetsuppgifter och vi ser därför att du har arbetat med leverantörsreskontran sedan tidigare. Har du erfarenhet av systemet Palette ser vi det som meriterande!

Vidare är du van vid att arbeta självständigt samt har ett öga för detaljer. Då tempot ofta kan vara högt ser vi även att du är duktig på att arbeta systematiskt med en stor mängd arbetsuppgifter. Svenska och engelska behärskar du flytande, både i tal och i skrift. 

Alla lediga jobb