TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Bengt Dahlgren i Mölndal

Är du ekonomiassistent och vill arbeta med fakturering och redovisning? Sök en spännande roll hos oss på Bengt Dahlgren!

Vi söker en ekonomiassistent till vår Brand & Risk verksamhet i Mölndal. Här får du i första hand arbeta med vår kundreskontra och redovisning av projekt. Vill du i din roll också ha flera kontaktytor, bidra med administrativa uppgifter och statistik i vår organisation? Då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder en betydelsefull roll där du agerar som ett stöd och bollplank i ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter till uppdragsansvariga och chefer i linjen. Tjänsten ska tillsättas snarast så skicka in ansökan redan idag. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss är det viktigt att du, oavsett vem du är, känner dig välkommen hos oss, därför värnar vi om jämställdhet och mångfald. Med fokus på hållbarhet – både socialt, ekonomiskt och ekologist vågar vi nästan lova att vi är branschens mest hållbara företag.

Vi erbjuder också:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar främst:

Dessutom ingår följande uppgifter men i mer begränsad omfattning:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Mölndal som blir huvudplaceringsort för tjänsten, sitter vi i moderna ljusa lokaler vid Krokslätts Fabriker. På kontoret i Mölndal blir du kollega med ca 200 medarbetare inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi & Miljö, Bygg & Fastighet och Brand & Risk. Dina närmaste kollegor blir ekonomiavdelningen på Bengt Dahlgren Brand & Risk med idag 4 st. ekonomer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter, gärna att du har arbetat med fakturering eller projektredovisning tidigare och då i ett tjänsteföretag. Du har också troligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av affärssystemet Maconomy är det mycket meriterande.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och pedagogiskt lagd. Du har god förmåga att förklara ekonomiska samband för icke-ekonomer och trivs att arbeta i en bred roll med många kontaktytor samt har lätt för att skapa ett förtroende för dig i verksamheten. Vi ser även att du är trygg i dig själv och vågar ifrågasätta när så behövs. I ditt arbete är du såväl analytisk som noggrann samt självgående och ansvarstagande, trivs du att arbeta i en prestigelös och teamorienterad miljö är du den vi söker.

Alla lediga jobb