TNG
Ekonomiassistent till Circles Sweden i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Ekonomiassistent till Circles Sweden i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba självständigt som ekonomiassistent / redovisningsassistent hos Circles Sweden i Stockholm! Sök jobbet!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vi söker dig som vill jobba självständigt som ekonomiassistent / redovisningsassistent hos Circles Sweden i Stockholm! Sök jobbet!

Vi söker dig som vill jobba under eget ansvar med leverantörsreskontra och kundreskontra på Circles Sweden som är ett dotterbolag till den globala koncernen Sodexo. Till en början är det ett uppdrag på 3-4 månader och en arbetstid på 75-100%. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning och även en tillsvidareanställning. Start är i slutet på juni.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som ekonomiassistent / redovisningsassistent där du får ta ansvar för leverantör- och kundreskontra för Circles Sweden. Du kommer sitta tillsammans med Sodexos ekonomiavdelning och även ha kontakter med kollegorna på Circles Sweden när det gäller olika frågor.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Löpande bokföring med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
  • Leverantörsreskontra med tillhörande leverantörskontakt
  • Kundreskontraansvar som idag löpande hanteras av extern leverantör
  • Statistik och rapportering till kollegor i USA på moderbolag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Circles är en ledande leverantör av personliga tjänster till fastigheter, företag och deras anställda. Vi har en spetskompetens inom service, och några av de mest välkända och krävande företagen är kunder till oss idag. Vi levererar framtidens besöksupplevelse och skapar engagemang och gemenskap hos våra kunder. Vi har idag en internationell närvaro med nästan 300 anställda i Frankrike, Sverige, USA, UK och Nederländerna. Bolaget är en del av Sodexo-koncernen med huvudkontor i Frankrike. Sodexo är den 19e största arbetsgivaren i världen och en global ledare inom serviceindustrin som mottagit en rad utmärkelser som "Årets Employer Branding Företag" och "Karriärföretag" 2019.

Som Sodexos dotterbolag är vi en del av en koncern som sätter sina medarbetare, kunder, miljö och hållbarhet i fokus.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker helst dig som vill jobba deltid, runt 75%. För det här uppdraget ser vi gärna att du har jobbat på en ekonomiavdelning sedan tidigare så att du lärt dig kontera, boka en faktura m.m. och är bekant med det praktiska arbetet inom reskontra. Du behöver ha någon eller några terminers teoretisk kunskap inom ekonomi från akademisk eller yrkesinriktad utbildning för att matcha våra önskemål. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, ansvarstagande och resultatinriktad. Det hänger ihop med att du får jobba självständigtredan från första dagen med stöttning från kollegorna på Sodexo. Du kommer att få en bra introduktion så att du har goda möjligheter att göra ett bra jobb. Vi jobbar ofta mot deadlines och då gäller det att hålla fokus på att komma i mål med den uppgiften. För att passa in i rollen och i teamet ser vi också att du är prestigelös eftersom det är en liten grupp och arbetsuppgifterna kan komma att variera.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-27
Helena Björk
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna